Både Norwegian, Widerøe og SAS selger billetter billig nå. Foto: Olav Stendal
Både Norwegian, Widerøe og SAS selger billetter billig nå. Foto: Olav StendalVis mer

Her er billigreisene

Flyselskapene januardumper flybilletter.

Hvis du har lyst til å ta en tur ut i den store verden, og er redd lommeboka ikke strekker til, kan det være lurt å følge med på flyselskapenes nettsider nå.

Salg på 100.000 billetter

Norwegian har sitt største nyttårssalg noen gang med 100.000 billetter, fra kroner 249.

Salgsperioden er fra 6. til 15. januar 2009, og du kan reise i perioden 15. januar til 15. april 2009.

De fleste billettene er i Norge, og til storbyer i Europa, og du må regne med å betale minst 180 kroner ekstra i skatter og avgifter.

Venner og familie

Vil du besøke familie, venner og kjente kan det være smart å benytte seg av Widerøes ODD-billetter. Ifølge Widerøes hjemmesider er ODD en lavprisbillett for deg som kan fly til odde tider, og selskapet legger ut ekstra mange av disse billetter nå i januar og februar.

Du kan fly i Norge én vei fra 375 kroner, i tillegg kommer skatter og avgifter.

Utenlands

SAS har og januarsalg og med dette selskapet kan du reise til destinasjoner i Europa fra kroner 599 én vei, og USA fra kroner 4.490 tur/retur. Skatter og avgifter er inkludert i prisen.

Billigst hos Norwegian

Når vi i DinSide søkte, fant vi ut at det billigste alternativet akkurat nå er Norwegian. Alt dette kommer an på hvor du vil dra, og når du vil dra.

Reiser du for eksempel fra Oslo til Berlin med Norwegian 20. januar, og blir der en uke til 27. januar, betaler du 538 kroner med skatter og avgifter inkludert.

Selskapet har billetter til kroner 249 frem, men vi finner ikke samme pris på tilbakereisen. Returprisen ligger på kroner 289 for de billigste billettene.

Widerøe og SAS er noe dyrere. En av de billigste tur-/returbillettene vi fant gjelder fra Oslo til Stavanger med Widerøe. Den koster kroner 926 (skatter og avgifter inkludert).

Flyr du med SAS koster samme strekning fra tusenlappen og oppover. Turen med SAS frem er noe rimeligere enn tilbaketuren, så om du bare skal en vei bør du sjekke begge selskaper.