Her er århundrets salg

Shopping-bonanza i London.

De fleste store butikkjedene i London har satt igang drastiske priskutt for å lokke flere kunder før jul. Illustrasjonsfoto: Colourbox
De fleste store butikkjedene i London har satt igang drastiske priskutt for å lokke flere kunder før jul. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Planlegger du tur til London for å gjøre unna juleshoppingen? Da kan du gjøre et kjempekupp!

Sammenlignet med salgstall fra november i fjor, har julehandelen i Storbritannia gått ned 2,6 prosent. Dette har skapt bekymring blant butikkjedene, som nå setter i gang drastiske priskutt.

Her bor du billig i London

Denne uken har flere av Storbritannias største butikkjeder kuttet prisene med 50 prosent i et desperat forsøk på å lokke kunder til seg.

Konkurskjede

De villeste tilstandene finner sted på den historiske supermarkedkjeden Woolworths, som nylig gikk konkurs. Kjeden startet konkurssalget sitt i går, torsdag, og lokker kunder med det de kaller ”århundrets salg”, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Alle varene på Woolworths har blitt satt ned til halv pris og kjedene har hatt lange køer lenge før åpningstid. Her kan kunder gjøre kupp på alt fra TV’er, dataspill og Nintendo, til kjøkkenutstyr, leker og bøker.

Varehussalg

Det populære varehuset House of Fraser er en av de mange kjedene som vil sette ned prisene kraftig før jul. Her kan kunder få både klær, møbler og andre merkevarer til hus og hjem til halv pris.

Her bør du spise i London

Skal du på førjulshopping i London, kan du foruten Woolworths og House of Fraser forvente å gjøre et kjempekupp på følgende butikker:

Currys
Argos
Boots
Marks & Spencer
Waitrose