Her bor de fineste damene

De ti beste landene for mannsgriser er kåret. Resultatet overrasker. Se listen og bilder.

Publisert
Sist oppdatert

Hvor bør du legge ferien dersom du er ute etter bare én ting - fine damer? Her gir vi deg en høyst uoffisiell liste over hvilke 10 land som har produsert de fleste superlekre damene i Hollywood og modellverdenen. Kanskje er du enig, kanskje er du uenig?

I så fall kan du poste din mening i diskusjonsforumet, og kanskje har du noen tips til alle hormonelle gutter og jenter som KUN velger reisemål etter hvor de fagreste menneskene befinner seg.

Listen

Denne høyst uoffisielle listen er utarbeidet for mannenettstedet askmen.com, og tar utgangspunkt i deres årlige kåring av verdens 100 mest sexy kvinner. Med andre ord - en veldig amerikansk og kanskje en smule overfladisk måte å bedømme resten av verden. For oss nordboere må vi bare innse at verden ikke har fått øynene opp for våre kvinner, ettersom alle de nordiske landene mangler på listen. Vel, dem om det! Vi kjører listen fra bunn til topp og vi starter listen med nummer 10.

10) Mexico

Verdens femtende største land i flateinnhold, og amerikanernes feriemål nummer en. Landet huser 108 millioner innbyggere, og vi vet at det har jevne sommertemperaturer stort sett hele året.

Foruten å være et spennende land skal Mexico etter alt å dømme ha litt av et spekter av damer. På listen over verdens 100 mest sexy kvinner finner vi Salma Hayek og Elsa Benitez. Begge har ligget på listen i flere år, og nesten utelukkende topplasseringer. Salma Hayek er kjent fra filmer som Desperado, From Dusk Till Dawn og Traffic, mens Elsa Benitez er en velrenommert supermodell.

Claudia Schiffer i en reklamekampanje.
Claudia Schiffer i en reklamekampanje. Vis mer


9) Tyskland

Vel, har du vært i Tyskland og tittet rundt på deres 80 millioner innbyggere er du kanskje enig i at det lukter litt svidd bratwürst av denne niendeplassen. Likefullt har landet fått en høyst respektabel plass på listen.

Navn som Claudi Schiffer og Heidi Klum er helt klart med på å sette fart i spekulasjonene om at et land som har produsert disse to skjønnhetene MÅ da ha flere på lager. De to modellene regnes for å være legender innen yrket, og mange vil ha det til at Heidi Klum faktisk er den vakreste kvinnen som noen gang har snakket tysk, engelsk eller noe som helst språk i verden.

8) Tsjekkia

Foruten fotballspillere med hockeysveis, skihoppere med hockeysveis og jaggu hockeyspillere med hockeysveis har dette landet virkelig klart å grave frem vakre jenter på høyt nivå. Mange av de er kanskje ukjente for deg, men et kjapt googlesøk på tsjekkiske jenter, og du vil drukne i skjønnheter.

På sin liste ramser de opp Petra Nemcova, Veronika Varekova og Daniela Pestova. Alle tre er modeller som selvsagt er blitt godt mottatt i listens opphavsland, USA.

7) Frankrike

Kanskje ingen bombe at Frankrike kommer inn på listen. At franske damer ikke barberer armhuler osv tar vi for å være en myte. Uansett så har landet levert skjønnheter på løpende bånd.

Sist i rekken kan vi glede oss over kvinner som Laetitia Casta, Sophie Marceau og Ophelie Winter.

Kylie Minouge er mange menns våte drøm.
Kylie Minouge er mange menns våte drøm. Vis mer


6) Italia

Kvinnene i landet har rykte på seg å være temperamentsfulle og lar seg virkelig ikke pille på nesen. Mørke kvinner med ravnsvart hår og humør til å klubbe deg ned om du blir for nærgående - dette lukter det sexy av lang vei.

Når vi vet at Monica Bellucci, Maria Grazia Cucinotta, Vanessa Hessler og Sophia Loren har vokst opp i romerrikets høysete må det vel være verdt å turen hit. Du vil neppe bli skuffet dersom du holder øynene åpne.

5) Brazil

Alle som har besøkt dette landet må vedgå at det ikke er pussig at sambaens hjemland har blitt beæret med en femteplass. Kanskje skulle de ligget høyere på listen? Uansett - vi sier bare samba, mørke damer, ørsmå bikinier, brazilian-wax og sene fuktige kvelder på landets mange strender. Hit VIL vi dra, og det gjorde vår journalist i februar. Sjekk under for å se resultatet av hans Brasilbesøk.

>>Her ser du hvorfor Brasil er på listen.

Lurer du på hvilke prakteksempler på vakre kvinner som kommer fra Copacabana og Ipanema kan vi nevne Adriana Lima, Gisele Bundchen, Fernanda Tavares, Ana Beatriz Barros og Alessandra Ambrosio. Selv om disse er supermodeller av rang, kan du også regne med å se flust av skjønnheter på landets strender. Er du i Norge fortsatt? Reis til Brasil NÅ!

4) Australia

Øya var opprinnelig en fangeøy for det britiske imperium hvor britene rett og slett deporterte sine egne råtne epler, og lot dem ta vare på seg selv uten mulighet for å "rømme". Vel, riktignok har det kommet mange vakre kvinner fra "down under" men likefullt stiller vi oss småtvilende til at dette er en smart plassering på listen. Folkeslaget er fortsatt veldig britisk, og er du på ferie i Australia bør du ikke forvente å se altfor mange beachbabes, men heller en del hummerrøde fregnete damer som heller holder seg i skyggen enn sola.

<strong>Keira Knightley er aktuell i filmen Pirates of the Caribbean:</strong> At The World's End. Hun er også regnet for å være en av verdens vakreste kvinner. Foto: Buenavista/Filmweb
Keira Knightley er aktuell i filmen Pirates of the Caribbean: At The World's End. Hun er også regnet for å være en av verdens vakreste kvinner. Foto: Buenavista/Filmweb Vis mer


>>Her ser du biler og babes i Australia.

Mange kvinner fra Australia har figurert på listene over verdens 100 mest sexy damer. Navn som Nicole Kidman, Naomi Watts, Kylie Minogue, Elle MacPherson, Holly Valance, Natalie Imbruglia og Jennifer Hawkins er kanskje nok til å kvele påstanden i avsnittet over. Men, journalisten har vært der og er ikke enig i at dette kvalifiserer til en fjerdeplass.

3) Canada

Kjempen på det nordamerikanske kontinentet har tydeligvis produsert mer enn en rekke gode ishockeyspillere. I likhet med USA er dette landet egentlig en smeltedigel av alle typer nasjonaliteter. Canadiere er vel strengt tatt ikke et egen etnisk gruppe, foruten de indianske urinnvånerne i landet.

Noen fantastiske kvinner har sitt opphav i det kalde landet i nord. Blant disse finner du navn som Pamela Anderson, Shania Twain, Evangeline Lilly, Elisha Cuthbert og Estella Warren. Listen med navn er atskillig lenger, men vi trenger ikke nevne alle. I bunn og grunn skjønner vi at dette må være et glimrende feriealternativ.

2) Storbritannia

Usikkert om de mener Storbritannia eller bare England. Vi velger å tro det første. Vel, nordmenn generelt har nok en oppfatning om at det engelske folket er rødglødende i hud og hår, og ofte kan det se ut som tannstillinger er delt ut etter lykkehjulmetoden - du vet aldri hvor de lander.

Men, faktum er at de har levert drøsser av vakre kvinner. For å nevne et lite utvalg; Kelly Brook, Kate Beckinsale, Sienna Miller, Naomie Campbell, Catherine Bell, Elizabeth Hurley, Keira Knightley, Rachel Weisz, Rachel Stevens. Listen stopper ikke hvis ikke vi gjør det. Bra for oss er det at London, Enland og Storbritannia generelt ikke er langt unna Norge, og heller ikke særlig dyrt å reise til.

Halle Berry er en av USAs skjønnheter. Foto: Fox Film
Halle Berry er en av USAs skjønnheter. Foto: Fox Film Vis mer


1) USA

En amerikansk undersøkelse må selvsagt kåre seg selv til vinner. Noe annet ville i USA vært å regne som useriøst. USA er kanskje verdens største smeltedigel av forskjellige folkeslag, og i følge listen skal det være hele 31 forskjellige etniske grupper med over en million representanter i USA. Stjernene som figurerer på listen er dog født og oppvokst i landet, og må etter alt å dømme kalles amerikanere. Uansett hvor vidt begrepet nå er blitt.

Du vet hvem de er, men vi nevner dem for det. Jessica Alba, Halle Berry, Rebecca Romijn, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Angelina Jolie, Beyonce, Scarlett Johansson. Vi stopper mens leken er god. Da var det bevist. USA er landet vi må besøke for å boltre oss i vakre kvinner. I hvert fall hvis du besøker Hollywood.

Orginallisten kan du lese på Askmen.com.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer