Reiselivsmessen åpner dørene for 15. gang denne uken. Bildet er fra fjorårets messe.
Reiselivsmessen åpner dørene for 15. gang denne uken. Bildet er fra fjorårets messe.Vis mer

Hele verden i Oslo

Reiselivsmessen er stedet for inspirasjon denne uken.

Du kan besøke reiselivsmessen på Sjølyst i Oslo denne helgen. For 15. gang samles stort og smått i reiselivsbransjen for å vise frem hva de kan tilby. I fjor var mer enn 45.000 mennesker innom dørene, nesten 30.000 privatpersoner på jakt etter reiseinspirasjon.

Nye utstillere

Fra hete strender til kald is - årets messe har flere utstillere som ikke har deltatt før. Spennende reisemål som Tahiti, Yemen og Grønland stiller opp med informasjon. Mange aktører som selger og leier ut ferieboliger i utlandet er også med. Er du interessert i å reise i Norden, er en egen hall dominert av norske og nordiske utstillere.

 • Reiselivsmessens egne sider finner du mer informasjon om utstillere og beliggenhet.
 • I tillegg til informasjon, tilbyr mange av utstillerne varer, smaksprøver, underholdning og konkurranser. For eksempel mat og dans fra Egypt, joik fra Finnmark, trimshow med Kari Jaquesson og Jomfrureiser, fluebindning fra Ringerike og en konkurranse der du kan vinne en reise til Budapest med det Ungarske turistbyrå. For ikke å snakke om den amerikanske "Buffalo shit throwing"-konkurransen der premien er en reise for to til Minneapolis og Nord-Dakota.

  Åpningstider

  Oljer fra Nord-Afrika kunne du teste på fjorårets messe.
  Oljer fra Nord-Afrika kunne du teste på fjorårets messe. Vis mer

  Mens 10. januar og halve 11. januar er forbeholdt fagbesøkende, er messen åpen for alle fra klokken 14 fredag 11. januar. Her er åpningstidene:

 • Fredag 11. januar: 14-19

 • Lørdag 12. januar: 10-18

 • Søndag 13. januar: 11-18
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

  Er du invitert slipper du inn gratis. Ellers koster det 100 kroner for voksne, 60 kroner for barn, studenter og pensjonister og 250 kroner for familie. Sjølyst ligger ved motorveien på Skøyen vest for Oslo Sentrum. Du kommer deg dit med tog til Skøyen stasjon eller busser som går fra sentrum. Det er også mulig å parkere ved messen mot avgift.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.