Heite priskupp til varmen

I uken før og etter påsken vrimler det av saftige reisekupp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Sol og varme smaker i april. Det gjør også reiseprisene.
Foto: Hilde Palladino
Sol og varme smaker i april. Det gjør også reiseprisene.
Foto: Hilde Palladino Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I DinSide Reise ukentlige prisovervåkingsrapporter finner du markedets beste reisepriser. Denne uken er intet unntak: Etter å ha pløyd aviser, Internett og restplassmarkedene kommer vi opp med 30 reiser det lukter priskupp av. Vil du selv følge med på tilbudene, finner du flere hundre lavprisreiser på Din Side Reises restplassoversikt. Vil du sikre deg reisen, er det lurt å være tidlig ute: Med DinSides SMS-restplassvarsling får du beskjed med en gang en restplass er lagt ut på markedet.

Svensk flesk

Det er i Sverige vi finner de beste reiseprisene. I denne ukens rapport starter prisene på 1.095 til Roma og ender på 3.995 svenske kroner for flyreise til Phuket. Omregnet i norske kroner utgjør dette henholdsvis 959 og 3.499 norske kroner. Istanbul, Poros og Barcelona er noen av de andre destinasjoner på den svenske reisemenyen.

 • Ukens beste svenskekupp.
 • Eksotiske overraskelser

  Karibia, Afrika og Asia – vi har funnet frem tilbud til destinasjonene langt vekk til samme pris - og lavere - enn en ordinær pakkereise til Mallorca. Enkelte av tilbudene inkluderer ikke hotell, men prisnivået i disse områdene gjør at en likevel kommer greit fra det økonomisk. Priseksempler: Tunisia til 2.795 eller Mexico til 4.995 kr.

 • Restplasser til Karibia, Afrika og Asia.
 • Sol, sangria og sand

  Du kommer deg til Rhodos, Mallorca og Barcelona for under 2.400 kroner – og da er hotellovernatting inkludert i prisen. Vi har funnet et spenn i avreisedatoene: Noen av reisene går i påsken, og noen like over påsken. Vanligvis prises reisene utenfor de travle ferietiden langt lavere. I denne artikkelen leser du mer om når på året det lønner seg å reise.

 • Ukens beste solskinnskupp
 • Reis billig

  Budsjett bør ikke være til hinder for utferdstrangen. DinSide Reise følger reisebransjen, og skriver jevnlig om hvordan du kommer deg lengst vekk for minst mulig penger.

 • Slik reiser du billig

 • Jakten på billigbillettene

 • Realiser reisedrømmen
 • Ut på tur?

  Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.