Heite jern på Daytona Beach

FESTIVAL: På med skinnbuksene; det er klart for fire dager med lidenskapelig MC-interesse under årets Biketoberfest i Daytona Beach, Florida.

Flammelakkerte muskler på Daytona Beach.
Foto: Biketoberfest/Daytona Beach Area Convention & Visitors Bureau Foto: Biketoberfest Vis mer
Foto: Biketoberfest Vis mer


Daytona Beach er kjent for sitt MC-miljø og over gjennomsnittet MC-interesse. Det er hit sykkelbyggerne fra reality-serien "American Chopper" på Discovery Channel drar for å vise fram sine nyskapninger, og det er altså her det arrangeres MC-festival 21. til 24. oktober.

Biketoberfest er en etterhvert årlig festival for MC-interesserte, som arrangeres for 12. år på rad. Hit strømmer mellom 60.000 og 75.000 amerikanere og europeere for å delta i det som arrangøren lover er en spennende festival for hele familien.

Næring til interesser, ører og mage

Festivalen, som opprinnelig startet som et stunt fra turistkontoret i området for å trekke folk dit også utenfor sesongen, hadde sin spede begynnelse i 1992. Suksessrikt som det første arrangementet ble, har det vokst til en årlig happening. I år kan arrangørene by på utstillinger og løp med årgangssykler, her blir det mat og musikk og muligheten til å prøvekjøre nyhetene fra sykkelprodusenter som Honda og Harley-Davidson.


Ikke interessert i brummende muskler, men har en bedre halvdel som er det? Da skal du vite at Daytona Beach regnes som en av verdens beste strender, i alle fall ifølge flere uavhengige kåringer; en av dem kan du studere nærmere her. Området regnes også som et av verdens beste partysteder, så her er det bare å smøre på seg brunkremen og feste med!

Klikk deg inn på festivalens nettside for mer informasjon: http://biketoberfest.org

Underholdning på DinSide Reise:

pixel
  • Test deg selv - bevis hva du kan
  • Moro på tur - reisehumor
  • Reiseguiden og Skiguiden – les hva andre syns om dine reisemål