<b>VIL DU SLIPPE DETTE?</b> Det er faktisk mulig. Tilbudet <em>«<a target="_blank" href="http://www.heathrowbyinvitation.com/">Heathrow by invitation</a>»</em> sikrer kundene at de slipper å sjekke inn på vanlig sted og at de blir kjørt  direkte til flyet via limousin.  Foto: Wikimedia
VIL DU SLIPPE DETTE? Det er faktisk mulig. Tilbudet «Heathrow by invitation» sikrer kundene at de slipper å sjekke inn på vanlig sted og at de blir kjørt direkte til flyet via limousin. Foto: WikimediaVis mer

Heathrow åpner VIP-loungen

Loungen har tidligere vært forbeholdt konger og statsledere.

London Heathrow har nå besluttet å åpne VIP-loungen sin for alminnelige folk som flyr økonomi, ifølge Check-in.dk Til nå er det kun kongelige og statsledere som har fått tilgang på denne loungen.

Men selv om dørene åpnes for de vanlige dødelige, betyr det ikke at det er gratis å bli VIP-kunde. For - hold deg fast! 13.750 norske kroner koster det for tilgang som kan gi opp til seks passasjerer adgang til å starte eller avslutte reisen i det eksklusive området.

Kåring: Dette er den beste flyplassloungen

Slik fungerer det

Med «Heathrow by invitation» kan passasjerer slippe å stå i lange køer ved innsjekking, sikkerhetskontrollen og bagasjebåndet. De slipper i tillegg å komme i kontakt med andre medreisende.

VIP-gjester som drar fra Heathrow får en privat inngang til flyplassen, som er langt vekk fra offentlighetens søkelys. Herfra blir de geleidet videre til en privat lounge, hvor alle innsjekkings- og sikkerhetsprosedyrer blir raskere ordnet. Fra loungen blir VIP-kundene kjørt i en limousin direkte ut til flyet.

VIP-gjester som ankommer Heathrow, blir også hentet med limousin til VIP-terminalen. Her vil personalet ta seg av pass- og tollkontroll og hente bagasjen, mens VIP-gjesten kan nyte en cocktail mens de venter på at alt blir gjort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Dette får du i VIP-loungen

Gjelder reisende med utvalgte selskaper

«Heathrow by invitation» kan kun benyttes av passasjerer som flyr med Aer Lingus, Air Canada, Air New Zealand, British Airways, British Midland, Cathay Pacific, Delta, Emirates, Gulf Air, Iberia, Lufthansa, Oman Air, Qantas, Royal Brunei Airlines, Saudi Arabian Airlines, Singapore Airlines, Japan Airlines, Virgin Atlantic og United Airlines.