Intens konsentrasjon!
Intens konsentrasjon!Vis mer

Havannas dansekonge!

Har ikke lyst til å stå opp! Har drømt masse om salsaleksjonen som venter meg, og det er ikke gode drømmer...

Jeg prøver meg på noen trinn i dusjen, men det ender nesten med en brukket tå, så jeg lar det være. Jeg skal lære av noen av Cubas beste danselærere, og har lett angst.

Alexis

Der er han! I toppen av trappen står den cubanske TV-stjernen som for første gang skal lære en nordmann latinamerikanske rytmer. Han har et enda større glis enn i går. Dette lover ikke bra. Han har klippet håret som en amerikansk fotball, og jeg lurer på hva han egentlig tenker på.

Inne i lokalet (et gammelt loft med stor gulvplass) er det masse mennesker som danser som om de aldri skulle gjort noe annet. Jeg bestemmer meg for å ta det på strak arm.

Sol

Grunn-trinnene skal inndoktrineres. Jeg fomler litt til å begynne med, men får etterhvert dreisen på det. Etter ca. 20 minutter overlater Alexis meg til sin venninde, Sol. Jeg føler meg mye bedre. Hun kjefter ikke så fælt når jeg tråkker feil, og etterhvert går det hele som en drøm.

De andre danseløvene i lokalet stopper etterhvert opp for å se på oss. Jeg føler meg bra. Virkelig bra! Sol sier også at jeg er veldig flink. Kjære lesere, jeg klarte det. Send meg en mail når jeg kommer hjem, så har dere en salsaløve på døren i løpet av kort tid!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Svett!

Bleike norske feriebein som får svettet skikkelig på cubansk salsakurs...
Bleike norske feriebein som får svettet skikkelig på cubansk salsakurs... Vis mer

Etter 2 timers intens konsentrasjon og dans, og noen liter mindre væske, anser jeg oppdraget som fullført! Det har kostet meg 15 fattige dollar med egen instruktør hele tiden, og jeg har dummet meg ut ovenfor noen av de beste salsadanserne på hele øya. Men det er en god følelse!

Desverre kjenner jeg allerede nå at kroppen nok ikke får det like godt som hodet i dagene fremover. Salsadansing er hardt arbeid!

Hilsen Petter

Helgeaktivitet

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Følg med de neste dagene så skal du få vite mye mer om denne spennende øya. Petter lar fortsatt leserne være med og bestemme hva han skal gjøre. I helgen blir det en ekskursjon ut av Havanna, og rapportene kommer så fort Petter får skaffet seg tilgang til noen av de svært få datamaskinene med Internett-tilgang som finnes på Cuba.