Hardbarka valentinstips

Romantikken er kanskje død, men leve erotikk og hardbarka moro. Her er røffe valentinstips.

Valentinsdagen er 14. februar. Trenger du tips? Her er ti frekke råd som kan gjøre dagen litt heftigere.

Betal for trygg utesex

Tidligere i uken skrev vi om den italienske entreprenøren Giuseppe Foggetti som i Bari, en havneby sør i Italia, designer og bygger en park for selskapssyke(?), elskende par. For kun tre euro får du lov til å komme inn i parken, hvor du kan kaste alle hemninger. Utover de tre euroene koster det 1,5 euro for hver halvtime du tilbringer inne i parken.

I et intervju med Ananova forteller Foggetti følgende:

- Ideen min var å lage et sted for de som vil tilbringe intime øyeblikk med hverandre, uten å måtte tenke på om noen skulle bli sjokkert om de så hva de holder på med. Jeg vil tilby sikkerhet og privatliv for de besøkende.

Da gjenstår det å plukke med seg så mye penger en selv mener man trenger, og hygge seg med pik(k)nikk i parken.

Hardbarka valentinstips


Dyrenes erotiske verden

Skulle opplysninger om elefantenes penislengde (og vekt), giraffenes vaginastørrelse og løvenes vannvittige parringshyppighet vippe deg av pinnen, bør du kanskje vurdere andre aktiviteter denne uken. Men om dette høres spennende kan du legge veien innom to av Californias Zoologiske hager.

San Diego Zoo helt syd i California, krydrer Valentinsdagen for sine gjester med spesielle kveldsekskursjoner. Temaet? Dyrenes erotiske liv! Spennende informasjon kombinert med åpen safaribil, dessert og sterk drikke legger grunnlaget for en het aften. Tilsvarende tilbud får også besøkende til San Francisco Zoo, der du kan få vite alt du ikke visste om dyrenes sexliv og parringsadferd. Champagne, jordbær med sjokolade, sushi og overraskelser er inkludert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Opplegget i San Diego kalles Night Moves, og er tilgjengelig mellom klokken 15 og 18 fra 9. til 17. februar. I San Francisco kalles moroa Valentine's Day Woo, og det er tilgjengelig fra klokken 18 flere dager i februar, inkludert valentinsdagen. Aldersgrensen er 21 år. NB: Utsolgt hvert år, så forhåndsbestill!

 • San Diego Zoo, Night Moves
 • San Francisco Zoo, Valentine's Day Woo
 • Hardbarka valentinstips


  Iskald omfavnelse under nordlys

  Vinternorge er nediset, frossent og neglesprettende kaldt. Ikke spesielt fremmende på erotikken. Å overnatte i fem minus, inntullet i en polartilpasset sovepose er kanskje ikke hva du forbinder med en hyggelig parekskursjon heller, men tenk deg om. Knitrende isblokker, reinskinn, varm sjokolade og dempet belysning. Det høres da ganske fristende ut? Ishotellene i Norge kan være stedet for en unik valentinsfeiring under gnistrende nordlyshimmel.

  >> Se mer om Norges kaldeste hotellrom her

  Hardbarka valentinstips


  Piff opp samliv på kinky museer

  Museumsbesøk på valentinsdagen? Finnes det noen mer opplagt måte å ta kål på de hete følelsene, tenker du kanskje? Da har du nok fortsatt til gode å besøkt et erotisk museum sammen med din utvalgte. Sex selger, og sexy museer finnes flere steder i verden. Med innhold fra oldtidens fruktbarhetsgudinner til moderne sexhjelpemidler, bør det være noe for enhver smak. Vi kjenner ikke til slike museer i Norge, men du trenger ikke reise langt for å piffe opp museumsbesøket. Både Tyskland, Nederland og Danmark har sine varianter.

  >> Her finner du sexy museer verden rundt

   Foto: Marie Bernander/www.imagebank.sweden.se
  Foto: Marie Bernander/www.imagebank.sweden.se Vis mer


  Gift deg på ny med glimt i øyet

  Dersom du er godt gift og vil gi din kjære et kjempekompliment på valentinsdagen, kan det kanskje være en ide å foreslå et nytt giftemål? Å fornye ekteskapsløftene blir mer og mer vanlig, og dette kan man i aller høyeste grad kombinere med en ferie.

  Har du hatt ditt drømmebryllup i kirken med hvit brud og "kyss meg i ræva-" frakk, bør reprisen være litt sprekere. "Elvisbryllup," "shaft-bryllup" eller hvilket som helst tema du selv måtte ønske. Ja, vi snaker her om Las Vegas. I de mange små kapellene kan du kjøpe bryllupspakker for mellom 200 og 500 dollar. Dersom du ønsker mer ekstravagante opplegg, finnes det langt dyrere alternativ du kan benytte deg av.

  Føler du ikke for å reise helt til Las Vegas, har du også muligheten til å gifte deg i den romantiske byen Praha. Ta med din kjære og opplev Praha samtidig som du fornyer løftet, eller rett og slett gifter dere for første gang.

 • Tips for den som vil gifte seg i Praha
 • Her kan du se en liste over bryllupskapellene i Las Vegas
 • Les mer om bryllup i Las Vegas her
 • Temahoteller med timeleie

  I Japan har de ikke det samme lett anstrengte og skyldbefengte, protestantiske forholdet til sex som noen mener vi har her hjemme. Og i dette tett befolkede landet har det grodd frem en egen hotellindustri for de som vil ha et nummer i spesielle og private omgivelser. De japanske "kjærlighetshotellene" er ikke først og fremst romantiske i vestlig forstand, men for et japansk par tilbyr de gjerne et deilig avbrekk fra trangbodde hjemmeomgivelser, og kan kanskje være en utradisjonell opplevelse også for tilreisende valentinsturister?

  Du vil kjenne igjen hotellene på glorete neonskilt med pussige navn, gjerne med engelsk klang. Kort opphold, langt opphold eller natten over? Valget er ditt …

  >> Mer om disse hotellene i denne artikkelen. (Fra 2003)

 • Informasjon om Love Hotels fra Japan Visitor
 • Hardbarka valentinstips


  Sukkersøt pleie

  Sjokolade er regnet som afrodisiaka, og om du er redd for at for mye inntak vil ødelegge kroppsformene, kan du heller vurdere å få sjokoladepleie på huden i stedet. Sjokoladespa kommer sannsynligvis fra USA og Hotell Hershey i "verdens søteste by", Hershey. Nå kan du imidlertid sukre deg i sjokoladepleie også her hjemme. For eksempel koster sjokoladespa 750 kroner hos Chica i Bergen eller 895 kroner hos Avalon Spa i Porsgrunn.

 • Hershey Spa

 • Chica Spa

 • Avalon Spa
 • Foto: Karoline Brubæk
  Foto: Karoline Brubæk Vis mer


  Hete bad i kalde landskap

  Island er vanligvis både surt og kaldt i februar, men på vulkanøya er det aldri nødvendig å fryse. Selv om svoveldunstene river i nesa, kan vi anbefale å legge parturen til sagaøya for hete bad i svovelpølene. Den blå lagune utenfor Reykjavik har de fleste hørt om. Nord på øya kan man også dyppe seg i tre år gamle Mývatn Naturbad, under nordlyset om man er heldig med skydriften.

  Varme bad finnes overalt på Island, og om du finner svovelduften plagsom, kan du jo bare håpe på at dere anlegger en passende vintersnue før ankomst, eller pakke en aldri så liten neseklype eller to?

  >> Mer om hva du kan gjøre på Island

  Hardbarka valentinstips


  Gjør som New Yorkerne - i friluft

  På biblioteket skjer det. I parken er det mange som gjør det. Og på toget hender det at det foregår.

  For uansett om du liker det eller ikke, eller hva lover og regler måtte påkreve, er det en del som synes det er pirrende å slenge fram penisen eller vifte litt med puppene på de mest offentlige steder.

  Offentlig sex er et velkjent fenomen, ikke minst i storbyen New York. Nettsiden Gridskipper har satt sammen en liste over de beste stedeneå ha offentlig sex i Det store eplet. På listen finner du blant annet New York Public Library og The Staten Island Ferry, der folk kommer for å piffe opp forholdet, eller for å kose seg med noen de ikke kjenner så godt.

  >> Se hvor i New York det er best å ha offentlig sex, og hvorfor det er så bra å ha det akkurat der

  Hardbarka valentinstips


  10.000 meter for deg selv

  Ti prosent sier de har gjort det. Dersom du virkelig vil gjøre noe spesielt sammen med din kjære kan du invitere ham eller henne inn i den eksklusive 10.000 metersklubben. Synes du det virker lite forlokkende med trange flydoer eller hvilke som helst andre løsninger du måtte komme opp med, tilbyr nå et lite selskap i Gloucestershire, England, å ta deg med opp til de høydemeterne du trenger for en 30 minutters hyrdestund.

  Firmaet som kaller seg "Mile High Flights" tilbyr tre varianter av flyturer – The quickie, Deluxe og VIP, som koster henholdsvis 200, 450 og 750 pund for 30, 60 eller 90 minutters himmelsk kos. Vær oppmerksom på at dersom du er lenger enn 193 cm på sokkelesten, må du betale en ekstra avgift fordi selskapet må rekvirere et større fly enn hva de normalt bruker.

  >>Dersom du vil leie privatfly i Norge kan du lese om hva vi skrev om temaet i fjor.

  Hva du velger å bruke flytiden på, blir du nødt til å konferere med dem du bestiller hos.