Han kan bli din i bakken

Plutselig ble det interessant å ta et skikurs...

Publisert
Sist oppdatert
Sveits har mer å tilby enn kun vakkert landskapReklamesnutt


I alle fall på lånt tid ... Det sveitsiske turistkontoret jakter på kvinnelige skiturister, og tar i bruk harde skyts (ialle fall harde magemuskler) for å fange dem. En ny reklamekampanje spiller på kjekke, unge skiinstruktører som kan leies for en dag eller en kveld i de sveitsiske alpene.

Du kan også vinne en kjekkas i skiklær, om du er med i avstemningen om hvem som er den kjekkeste sveitsiske skiinstruktøren ... Du kan friste sjansen på det sveitsiske turistkontorets hjemmeside, www.myswitzerland.com

Se bildene av skiinstruktørene!

Det sveitsiske turistkontoret sparer ikke på kruttet, og heller ikke på superlativene, i sin streben etter å friste kvinnelige turister til å velge Sveits som sitt vinterferieland. Det er laget en reklamefilm, hvor den kjekke skiinstruktøren følges av en uendelig rad med kvinnelige skistudiner. Turistkontoret skriver også at Sveits ikke bare er kjent for sitt vakre landskap, men også for sine kjekke skiinstruktører!

- Sveits har mer å tilby enn kun vakkert landskap, heter det i reklamesnutten ...

NB! DinSide tar ikke ansvar for korrektheten i annonsen eller reklamefilmen. Det er slettes ikke sikkert at alle skiinstruktørene har samme grad av vaskebrett som reklamemodellene ...


Se bildene av skiinstruktørene!


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer