Hamax SnoTaxi

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Dette er en toseter, for et barn og en voksen, eller for to barn. For én voksen er det rikelig med plass. Dette er sammen med Stigas Snow Racer, testens tyngste akebrett – og er altså ikke populær å dra opp bakkene. SnoTaxi er lik akebrettet SnoFamily fra samme produsent – det har bare andre farger.

SnoTaxi er utstyrt med en håndbrems, plassert rett foran rattet, mot sjåføren. Dette vil si at du ikke kan ha begge hendene på rattet mens du bremser – som igjen fører til at brettet gjerne svinger litt på seg når du bremser. I forhold til noen av de andre brettene under testen med håndbrems, er Taxien likevel ganske stabil under oppbremsing. Bremseeffekten isolert sett er svært bra. I bremsetesten kom den ut med 30 centimeter lengre bremselengde enn Stigas Snow Racer, som altså stoppet på et par meter.

Styreresponsen og kjøreegenskapene er bra; Tyngden gjør nok sitt til at den stort sett er stabil. Sving og brems samtidig er ingen god kombinasjon om du har planer om å holde deg på brettet. SnoTaxi har to styreskinner.

Veiledende pris: 828 kroner

  • Les vurderingen av neste akebrett i testen.

  • Sjekk resultatlisten.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • Hamax SnoTaxi