Hamax SnoJet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Testens absolutt mest fargesterke, med sin kombinasjon av mørk blå og lysegrønn. Det er også testens minste akebrett, med minst plass – og det er dermed trangt for voksne. Dette er ikke en av favorittene; Alle testpersonene ramlet av under test av dette brettet.

- Det er veldig vinglete, disse små akebrettene går frem og tilbake, sa testsjåfør Erik Erdahl Paus etter å ha kjørt seg av Jet-akebrettet.

Som Erik sier, er kjøreegenskapene dårlige; Det er slett styrerespons, og du har liten kontroll over hvor og når brettet svinger. Det er vinglete, og sammen med svært dårlige bremser kan dette bli direkte skummelt i stor fart. Bremsene er håndtak på hver side av brettet, som du drar opp for å bremse. Med et brett som i utgangspunktet mangler retningsstabilitet, blir det ytterligere vinglete når du må slippe styrepinnen for å bremse. To bremser som opereres uavhengig på hver sin side av brettet, gjør at nedbremsingen blir svært ujevn, og det er lett å snurre - for alle vet vel hva som skjer dersom du bremser på den ene siden …

Under bremsetesten kom SnoJet ut som verstemann med lengst bremselengde, på cirka 8 meter – 0,5 meter lengre enn nest dårligste på bremselengde, SnoFormel. SnoJet har én styreskinne.

Veiledende pris: 390 kroner

  • Les vurderingen av neste akebrett i testen.

  • Sjekk resultatlisten.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • image: Hamax SnoJet

    Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!