Halv pris i august

Reis nå, og du må betale minst 2.000 kroner. Reis i august, og du kommer ivei til under tusenlappen.

Garantert sol? Illustrasjonsfoto: Dag Yngve Dahle
Garantert sol? Illustrasjonsfoto: Dag Yngve Dahle Vis mer


Smartingene og de med fleksibel ferie bør utholde regnskrekken litt til, og heller håpe på sommervarme i slutten av juli her hjemme. For i august kan du reise sydover til under halve prisen av hva du må regne med å betale i dag. Billigste reise de nærmeste dagene er på omkring 2.000 kroner, mens vi nå finner flust av augustreiser til under tusenlappen.

Prisene forandrer seg fort, og tilbudet likeså. For å holde deg oppdatert på prisutviklingen bør du følge med i DinSides restplassoversikt. Du kan også bestille varsling på SMS.

Billigst nå for deg som ikke kan vente

Det er greit å rope høyt om lavpris i august, men om du har ferie nå og bare være sikret litt sol, er det ikke noe vanskelig å finne ledige reiser. Prisene starter på omkring 2.000 kroner, men tyngdepunktet ligger rundt 3.500 - 4.000 kronersmerket. Det er lettest å finne billige toukers-turer, og de færreste av disse er inkludert hotell. Prisene er lavest fra Oslo, deretter følger Stavanger.

 • Se hvor du kan reise til lavpris NÅ!
 • Billigst i august for den som vil reise til ultralavpris

  Det er Star Tour som gjør et rykk med tilbud i august fra hovedstaden. For deg som vil sikre deg en ferie til under tusenlappen etter midten av august, er det mulig å slå til med en gang. Men vi tror at dette er bare forvarselet på hva som kommer - når de andre selskapene melder seg på augustracet kan prisene synke enda mer, og tilbudet blir garantert større. Så det kan fortsatt lønne seg å vente.

  Her er forsmak på hvilke priser som kommer i august

  Augusttilbud i hele Sør-Norge

  Det er ikke bare fra Oslo prisene i august er lavere enn i juli, selv om de aller billigste reisene selges fra hovedstaden. Også i flere andre byer med direktefly ut er det lavere priser å hente i midten av august enn det er nå, over hele Sør-Norge gjelder det at det lønner seg å vente med sydenreisen. Her er det spesielt Apollo som selger billig.

  I Tromsø, Bodø og Trondheim er det imidlertid ikke så store priskutt å hente i august i skrivende stund - men regn med at det kommer.

  Hotellene kan være et problem, men om du ikke trenger å sove med tærne i vannkanten finner du nok plass et sted. Foto: Lars Brubæk
  Hotellene kan være et problem, men om du ikke trenger å sove med tærne i vannkanten finner du nok plass et sted. Foto: Lars Brubæk Vis mer


  Hotellproblemet

  En stor del av de aller billigste reisene inkluderer kun fly. Da må du selv skaffe bosted, og i august er det greit å vite at det kan være fullt mange steder. Det er høysesong for ferierende sydeuropeere langs Middelhavet. Dessuten er det tid for OL i Aten noe som kan bety at i alle fall områdene rundt den greske hovedstaden vil være fullbooket.

  Det er hva som taler for at du bestemmer deg nå - da har du litt lengre tid på deg til å finne hotell på egenhånd.

  Når det er sagt - det skal alltids gå an å finne seg tak over hodet, så sant du er fleksibel og ikke trenger bo helt i vannkanten.