Hafjell

Her er alternative aktiviteter rundt Hafjell. Om det ikke står spesifisert noe annet, er prisene oppgitt per person.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hafjell Alpinsenter i Oppland kan friste med ti heiser og 23 nedfarter. Her er det selvsagt afterski-arrangementer flere steder for den som ønsker det – med kjente underholdere, DJs og orkestre utover vinteren. Det er også aktiviteter for barn, og barneparkering for deg som ønsker det.

Kanefart

Arrangeres på bestilling, ta kontakt med Øyer Turistkontor.
Pris: 180 kroner.

Hundekjøring

Arrangeres på bestilling. Pris avhengig av antall personer.

Bob/aking

Virkelig magesug kan du få i Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Mulighetene er flere: taxibob med autorisert pilot, bobrafting i badekarliknende gummibob, eller aking og skeleton på kjelke. Taxiboben kjører i hastigheter opptil 120 kilometer i timen, mens de andre aktivitetene går i hastigheter opptil 70-80 kilometer i timen.
Pris: Taxibob: 700 kroner
Øvrige aktiviteter: 145 for voksen og 75 for barn 10-11 år.

Kjelkebakke

Muligheter for aking i kjelkebakke ved siden av bob-banen. Arrangeres etter avtale, muligheter for lån av gokart-biler.

Gammeldags aking

Aking på gode, gammeldagse kjelker kan du gjøre ved Skåden Gård. Akingen foregår i en 3 kilometer lang skogsløype, og det serveres gløgg i kjelkebakken eller inne på gården. Avreise onsdager klokken 18:00 fra Øyer Turistkontor, og fra gården blir du fraktet opp til toppen av akebakken. 2-3 runder inngår i prisen.
Pris: 150 for voksen, 50 for barn.

Snøscooterkjøring

Scooterkjøringen foregår på oversiden av Hunderfossen Familiepark. Dere må være minst 3-4 personer. Varierende lengder på turene.
Pris: 250 kroner.