Gutta betaler mest i toppløsbad

I Las Vegas betaler gutta dyrt for bade der damene dropper toppen, mens det blir fritt frem for alle i København.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
«... at tilsvarende muligheter finnes i USA vil nok få flere til å stusse. »


Få lar seg vel overraske over at liberale dansker tillater nakne kvinnebryster i offentlige badeanlegg. Torsdag kveld besluttet kulturutvalget i Københavns kommune at det skal være tillatt å bade toppløs i byens svømmehaller. Det skriver Ritzau.

Danske ungdomsaktivister varslet tidligere i år aksjoner i Århus for toppløs bassengbading, men feiget ut.

Også i USA!

At tilsvarende muligheter finnes i USA vil nok få flere til å stusse.

I Las Vegas tillater imidlertid hotellet Mirage toppløshet under navnet Bare Pool Lounge, skriver USA Today. Ikke spesielt offentlig riktignok, og hensikten her er sannsynligvis en annen enn de liberale danske ønskene om tekstilfrihet for kvinner og menn.

The Bare Pool for "eurostyle"-bading i Vegas. Foto: Faksimile fra The Light Group
The Bare Pool for "eurostyle"-bading i Vegas. Foto: Faksimile fra The Light Group Vis mer


Fra torsdager til mandager mellom 11 og 19 i dagene frem til 1. mai, og deretter daglig, kan kvinner droppe toppen i Vegas-bassenget. Det er tilbudet fra USAs spillhovedstad til damer som vil være trådløse oventil. Og ikke minst virker det som, til menn som har sansen.

Dyrere for gutta

Tilbudet drives av selskapet The light group. Adgang koster 30 dollar for menn og 10 for kvinner mandag til torsdag, og 40 dollar for menn fredag til søndag. Priser som sannsynligvis reflekterer interessenivåene hos de to kjønn ...

Ikke klarlagt

Reglene for den danske toppløsbadingen er ikke klarlagt. Men uansett om det blir toppløshet til faste tider, eller om tillatelsen vil bli ubegrenset, blir det garantert ingen prisdifferensiering mellom kvinnelige og mannlige badere.

Her kan du feriere uten en tråd


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!