Gulliver på delt første

Miniputten Gulliver deler førsteplassen med store Star Tour.

En tynn katalog, men presentasjon og innhold holder mål i denne testen.
En tynn katalog, men presentasjon og innhold holder mål i denne testen. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har sett på 2001-katalogen. Gullivers Reisers katalog er minst et halvt kilo lettere enn konkurrentenes, men slett ikke dårligere av den grunn. Hellas er Gullivers spesialitet. Enkel og oversiktlig layout, med kart og flotte bilder, frister.

Hver Gulliver-destinasjon er presentert med en kort intro-artikkel uten den helt store historiske og kulturelle innsikten. Siden følger det en Godt å vite-boks med info om fornøyelser, aktiviteter, valuta, avstander og om selve reisen. Faktaboksen er kanskje i korteste laget; Her er intet om språk, trafikk eller tilgjengelighet for bevegelseshemmede. Hotellbeskrivelsen er enkle, nøkterne og fine.

Oversikt: Enkel og svært lettlest katalog. Innholdsfortegnelse mangler, men destinasjonene begrenser seg til Hellas.
Informasjonsverdi: Lite stoff utover beskrivelser av områdene rundt Gullivers hoteller. Enkle og greie hotellbeskrivelser. Faktaboksene kunne ha vært supplert med mer praktisk info.
Kart: Kartene mangler målestokk, men har retningsangivelse.
Bilder: Flotte bilder fra reisemålene i spennende layout, gjør sidene delikate å se på. Flere bilder fra alle hotellene, både utvendig og innvendig.
Prislisten: God og ryddig oversikt over ekstratilbud, rabatter og hotellkategorier. I motsetning til de andre katalogene, velger Gulliver å plassere prislistene vertikalt, uten at det reduserer lesbarheten nevneverdig. Dessverre har ikke selskapet med innholdsfortegnelse. Heldigvis tar de med sidehenvisning til katalogen, slik at du lett finner igjen beskrivelsene av hoteller og reisemål. Nummeret til bestillingstelefonen finner vi godt gjemt blant tekst i liten skrift bakerst i prislisten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Totalkarakter: 4,1 av 6
Alle karakterne finner du her.

Gulliver delte førsteplassen med Star Tour, testen finner du her.