Guidet pizzatur i New York

En ny guidet tur tar deg med til Brooklyn på jakt etter byens beste pizza.

Øl og pizza på Grimaldi's under Brooklyn Bridge.
Øl og pizza på Grimaldi's under Brooklyn Bridge.Vis mer

Et genialt konsept for pizzaelskere! En 4 1/2 times guidet tur til Brooklyn, inkludert besøk på to av byens beste pizzeriaer.

Det er selvsagt en italiener som står bak. Tony Muia er førstegenerasjons italienskamerikaner, og mener at Brooklyns pizza er den beste du får utenfor Italia, ifølge den britiske avisen The Guardian.

Den guidede bussturen tar turistene med rundt i Brooklyn, der de blant annet får se og lære om de typiske brownstone-husene, se hvor deler av filmklassikeren Saturday Night Fever ble spilt inn, og se Trump Village, eiendomsprosjektet som gjorde faren til Donald Trump, Fred, rik.

Men så det aller viktigste - pizzaen. I løpet av turen får deltakerne en solid innføring i pizzaens historie og fortreffelighet. Bussen besøker to av de mest kjente pizzeriaene i Brooklyn - Grimaldi's og L&B Spumoni Gardens. Førstnevnte har blitt stemt frem som New Yorks beste pizzeria de fem siste årene, mens sistnevnte er en institusjon som har servert new yorkere pizza siden 1939.

DinSide har selvsagt spist pizza på Grimaldi's. Pizzeriaen kan absolutt anbefales, og rett nedenfor har du dessuten glimrende muligheter til å få tatt panoramabilder av Manhattan.

Les mer om Grimaldi's i artikkelen Innsidetips til New York

Prisen på A Slice of Brooklyn Pizza Tour er 55 dollar for voksne, og 45 dollar for barn under 12 år (hhv. 340 og 280 kroner). Da er pizza og brus inkludert.

Turen arrangeres hver hverdag klokken 11. Det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd.

På nett: A Slice of Brooklyn Pizza Tour