Guide til friluftssex

Danskene er et løssluppent folkeslag - nå vil Danmarks Naturfredningsforening lage guide til de beste stedene for elskov i friluft.

Ut i naturen, er mantraet. Danmarks Naturfredningsforening går nok hakket lengre enn de norske motsvarene i Norges Naturvernforbund. De danske naturvernerne vil nemlig at folk skal nyte både natur og hverandre - samtidig. De arbeider derfor nå med en guide over steder i naturen som amorøse par gjerne kan benytte seg av fremfor dobbeltseng og soverom.

- Vi vil gjerne sette fokus på at man kan bruke naturen på mange forskjellige måter. Guiden kommer ikke til å bevege seg under beltestedet, men vi lager den for at man kan få noen gode, personlige opplevelser i naturen, sier kommunikasjonsmedarbeider Lene Midtgaard i Danmarks Naturfredningsforening til Nyhedsavisen i Danmark.

Sex i friluft

Savner du en guide for hvor det er bra å ha sex i friluft i Norge? (Avsluttet)
Ja, dette må vi får umiddelbart!(77%) 709
Jeg vet om MANGE steder, og jeg legger ut et tips i debattforumet.(13%) 123
Nei, dette vil vi ikke ha i naturen!(10%) 90
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Neste sommer

Guiden skal ikke stå ferdig før til neste vår, så nå inviteres erfarne friluftsfolk til å bidra med forslag til steder i dansk natur. Allerede nå avsløres ett par destinasjoner for den som lar seg friste. Døndalen på Bornholm og Ermelunden i Gentofte vil begge stå i guiden, skriver Jyllandsposten.

Så spørs det da om en slik guide vil føre til rene kaostilstander og kø av elskovssyke friluftsfolk på de aktuelle stedene, som i utgangspunktet skal presenteres som stille og litt tilbaketrukne oaser.