Gris eller gourmet?

Apéritif, avec, kniver, gafler, kuvertasjetter og kutyme. Hvor godt bevandret er du i restaurantbesøkets skikk og bruk?

Fra hvilken side serverer kelneren vin?
Fra hvilken side serverer kelneren vin? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvilken kuvertasjett er din, når kan du forsyne deg med poteter, og fra hvilken side serverer kelneren maten?

Om du er på restaurant eller i finere middagsselskap, er det et sett med regler å følge. Hvor godt bevandret er du i restaurantverdenens skikk og bruk? Ta testen og finn ut om du er grønn som en bønne eller en beleven restaurantløve.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Relaterte artikler:

  • HUMOR: Kelnernes verste historier

  • TEST DEG SELV: Hvor godt kjenner du sydendrinkene

  • TEST DEG SELV: Gourmet og geografi

  • TEST DEG SELV: Drikkekultur verden rundt

  • Guide til Oslos gourmetrestauranter
  • Ut å reise?


    Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
  • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
  • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
  • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
  • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.