Gresk sommer for 1.000-lappen

Sommervarmen har fått et skudd for baugen her hjemme, skoleferien er straks over oss, og restplassprisene stiger. Men er du kjapp i avtrekkeren, er det ennå mulig å få seg en uke i varmen for rett over 1.000-lappen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Fly til Santorini for 995 kroner.
Fly til Santorini for 995 kroner. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Forrige uke kunne du komme deg til sol og varme i Bulgaria for 998 kroner – med bosted inkludert. Denne uken er det noe lengre mellom de superlave prisene vi har blitt bortskjemt med de siste ukene. Av det billigste denne uken, er fly og hotell en uke på Kreta for 1.195 kroner – men da må du reise søndag.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 13. juni. Restplassmarkedet er i stadig utvikling, så vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, gå til vår Restplassliste. Du kan også få restplassvarling i form av tekstmeldinger til din mobiltelefon – mer om dette finner du her.

15 oslokupp under 1.299,-

De aller beste reisekuppene denne uken får du fra Oslo. Du kommer deg til både Santorini, Spania og Hellas for 998 kroner – men da må du selv finne bosted. For deg som ønsker alt inkludert, er det mulig å få en ukestur til steder som Rhodos, Algarve, Kypros eller Kreta for 1.195 kroner. Selv om dette ikke helt kan måle seg med de fantastiske reisekuppene vi har sett de siste ukene, er det vel neppe en ublu pris for en uke under solen. Det eneste er at du må hive deg rundt rimelig raskt; avreise er mellom 16. og 19. juni for alle de ovennevnte destinasjonene.

Ønsker du deg en litt lengre ferie? Hva med to uker i Antalya for 1.299?

 • Se ukens beste oslokupp.
 • Beste fra hele Norge

  Billigst fra Oslo, altså, men det er også mulig å finne gode priser fra andre norske byer. Billigst utenfor hovedstaden akkurat nå, er Bergen og Trondheim. Du får en uke i Tyrkia med avreise fra Bergen, for 1.295 kroner. Trondheims billigste er ukesturer til Spania eller Tyrkia for 1.595 kroner.

  Det er tydelig at sommervarmen nordpå også har innvirkning på restplassfronten; fra Bodø får du toukerstur til Kypros for 6.795 kroner, og fra Tromsø til Kypros for 7.345 – og dette midt i fellesferien!

 • Se 20 gode kjøp fra Sandefjord, Stavanger, Bergen og Trondheim.
 • Svenskereiser

  For deg som bor i nærheten av svenskegrensen, kan det være like smart å kjøpe sydenreisen fra volvofolket. Omregnet til norske kroner, ligger prisene også strengt tatt lavere enn de billigste reisene fra Norge – selv om det ikke skiller så mye.

  Hva med en uke i sydlige Tyrkia for 1.090 norske kroner, eller to uker for 1.930 norske kroner – med bosted inkludert?

 • Se 20 svenske under 2.000 norske her.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.