Gratiskrøll med Ryanair

Ryanair feirer sin nye serviceerklæring med å dele ut en million gratisbilletter. 25.000 av disse er lagt ut i Norge, ifølge Ryanair på nett . Det eneste du skal betale for gratisbillettene er skatter og avgifter.

Finnes Ryaairs gratisbilletter?<br />
<I>Foto: Ryanair.com</I> Foto: Ryanair
Finnes Ryaairs gratisbilletter?
Foto:
Ryanair.com Foto: Ryanair Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryanair har som ambisjon å selge billetter billigere enn konkurrentene, være mest punktlig og effektivisere innsjekking og endringsrutiner. De nye målene feires med å dele ut en million gratisreiser på 76 av Ryanairs strekninger. For godt til å være sant?

Finnes billettene?

Skatter og avgifter på en tur-retur-billett Oslo Torp - London Stanstead utgjør 251 kroner. Det skal ifølge det irske flyselskapet finnes gratisbilletter i perioden 1. oktober til 17. desember. Billettene kan bookes i perioden 17. – 23. september. Men finnes disse billettene?

- Ja ,det er flere tusen billetter igjen, sier Ann Helén Eriksen i Ryanair til DinSide Reise.

Vi forsøker oss på reservasjon på Ryanair.com. Ryanairs bookingservice fungerer kun i korte tidsintervaller. Vi søker etter gratisbilletter på en rekke datoer i oktober, november og desember, men finner ingen. På hvilke tidspunkter er det egentlig gratisbilletter å få?

- Det er litt forskjellig etter når det er ledige plasser, sier Eriksen og legger til at bookingtjenesten er ustabil på grunn av stor etterspørsel.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!