Gratis leiebil

DinSide viser deg hvordan du får låne en gratis leiebil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Visste du at du ikke nødvendigvis trenger å betale dyre dommer for å leie en bil i ferien? Noen selskaper, også i Norge, gir deg mulighet til å låne leiebilen helt gratis.

Grunn: Bilutleieselskaper, bilforhandlere og tilsvarende selskaper trenger hjelp til å frakte bilene sine dit de ønsker. Og selvfølgelig setter de pris på å få gjort dette helt gratis - ved hjelp av deg.

Du leier bilen og kjører den dit den skal innen en viss tid. På nettsidene til de forskjellige utleieselskapene kan du få oversikt over hvilke biler som må returneres hvor. Hvis reiseruten passer deg, er det ikke nødvendig å betale massevis av penger for å leie en bil av de store selskapene.

Da DinSide sjekket Returbil.no hadde de over 30 biler som var ledige til å returneres over hele landet.

Hertz satser på Norge

Fra høsten vil også Hertz kunne tilby gratis leiebiler i Norge. Allerede nå kan du registrere deg på deres nettsider, for å være blant de første som får kjøre gratisbilene når de blir tilgjengelige om noen måneder. Hertz har hatt et tilsvarende tilbud i Sverige i lengre tid, og om du har lyst til å kjøre på veiene til söta bror, er det bare å sjekke ut hvilke biler som er tilgjengelige på de svenske nettsidene.

Betingelsene for å kunne leie en bil gratis av hertz er at du har fyllt 21 år, har gyldig førerkort, og har fullført registreringen på deres nettsider.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!