Gratis i storbyen

Underholdning, kultur, transport og bolig. Her er gratistipsene til Amsterdam, Helsinki, København, London, New York, Nice og Oslo.

Gratis i London: Gateunderholdning i Covent Garden.Foto: britainonview/ Alan Chandler Foto: britainonview/ Alan Chandler
Gratis i London: Gateunderholdning i Covent Garden.
Foto: britainonview/ Alan Chandler Foto: britainonview/ Alan Chandler Vis mer

Storbysparing

Er billigtips viktige for deg, når du skal ut på tur? (Avsluttet)
Ja(78%) 255
Nei(16%) 54
Vet ikke(6%) 20
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det beste i livet er gratis synger Vazelina Bilopphøggers i en låt med samme tittel. Nå spørs det selvsagt hva man definerer som det beste i livet - det kan vel strengt tatt være så mangt. Mens noen synes at å eie en Ferrari må være det beste i livet, synes andre kanskje at familien er det beste, eller huset, eller TVen, eller campingbilen, eller hunden, osv., osv.

Uansett ståsted; her er billig- og gratistips til sju populære storbyer, fra Oslo til New York. Med noen gratisopplevelser, kan du gjøre storbyen på budsjettvis, eller du kan rett og slett få råd til flere opplevelser totalt.

Fra guiding og båttur i New York til øl og transport i København - gjør storbyferien på billigvis:


Uansett hvilken storby du velger, vil overnattingen høyst sannsynlig dra en god del av reisebudsjettet. Men det trenger ikke være slik. Det finnes en god del organisasjoner som faktisk kan hjelpe deg med å bo helt gratis på storbyferie, og da snakker vi om en litt mer komfortabel ordning enn på (- alternativt under ved regn) en benk i en park. Her kan du får svar på hvor du må gå for å finne gratisovernattingen.

Sjekk også denne artikkelen, som gir deg tips til hvor du kan finne rimelig, men trendy, overnatting i London, Paris og New York.

Har du flere billigtips? Skriv dem inn i diskusjonsforumet under.

>> Klikk her for flere budsjettips og artikler om billig ferie