Gratis i Roma


1: Severdigheter

Har du sansen for gammel stein, har du kommet til riktig by. Få steder har så mye spennende å vise frem som Roma, og mye av det beste er gratis: Du kan besøke Forum Romanum, Piazza del Campidoglio, Trevifontenen, Spansketrappen, Pantheon, Colosseum (utvendig), Castel Sant'Angelo (utvendig) for å nevne noen. Dessuten har Vatikanmuseet og Det sikstinske kapell gratis inngang den siste søndagen i måneden.

2: Kirker

Roma er berømt for sine kirker, og inngang er gratis til alle. Til og med Peterskirken. I byens kirker kan du se vakre mosaikker, malerier i verdensklasse, vakre skulpturer og relikvier.

3: Morbide opplevelser

Museo delle Anime dei Defunti er av mange regnet som et av Romas merkeligste. Det er tilegnet sjelene til de døde som er fanget i purgatoriet, og som legger igjen beskjeder til de levende ... Det ligger inne i kirken Sacro Cuore del Suffragio, åpent fra 0730 til 11 (10 om sommeren) og fra 17 til 1930. Kirken Santa Maria dell'Orazione e Morte er et annet sted for den med sans for beinrangler og skaller. Den er nemlig dekorert nettopp med bilder av slike.

Fra Peterskirkens innside.
Fra Peterskirkens innside. Vis mer