Foto: Finnair
Foto: FinnairVis mer

Gratis ferie i to måneder

Er du heldig, kan du bli en av Finnairs kvalitetsjegere.

Kunne du tenke deg å farte rundt til forskjellige destinasjoner i Europa, USA og Asia uten å betale et rødt øre for det? Du har muligheten, dersom du melder deg som kandidat som en av Finnairs kvalitetsjegere.

Det finske flyselskapet søker fire personer som i to måneder kan reise rundt med flyselskapet og sjekke ut kvaliteten på selskapets service, si din mening om flyplassene du besøker, og også vurdere selve reisemålet. I løpet av de to månedene skal du oppdatere en blogg på nett der du skal legge ut bilder, video og tekst som forteller andre om dine opplevelser.

Les også: Du kan også bruke flyplassloungene

For å bli plukket ut, bør du derfor være en habil skribent på engelsk, og kunne ta ok bilder og video. Du må også ha mulighet til å bruke oktober og november på å være på reisefot.

- Dette er en del av vårt løpende arbeid for å forbedre vår service. Kvalitetsjegerne vil forhåpenltigvis hjelpe oss å finne ut av hva som er viktig for dagens reisende, sa Antti Nieminen i en pressemelding.

Noe for deg? Du må melde deg på innen 26. september. Det gjør du via denne nettsiden.

Ny trend i reisebransjen

Finnair har kastet seg på en ny trend blant aktører i reisebransjen. Ved å utlyse "konkurranser" der vinnerne får et oppdrag som innebærer reising og blogging. Det kanskje mest kjente stuntet var da Queenslands turistmyndigheter utlyste jobben som oppasser på Hamilton Island. I seks måneder skulle en heldig kandidat bo på den flotte øya og tilbringe tiden med å dykke i korallrevet. Lønnen var over 600.000 kroner. Også thailandske turistmyndigheter kastet seg på bølgen da de i fjor høst etterlyste fem par som ville reise rundt i Thailand på deres regning.

Artikkelen fortsetter under annonsen