Gratis bøker på fly

Star Tour og Tuifly Nordic går nye i veier i kapre kunder til sine flygninger. I påsken deler de ut bøker til de reisende.

De som flyr med Star Tour og Tuifly Nordic i påskeuka vil kunne benytte seg av et helt nytt tilbud. Taxfreekatalogen og sikkerhetsreglene vil ikke lenger være den eneste lektyren under flygningen, for nå vil de også dele ut bøker passasjerene. Dette skriver Boarding.no.

- Lesestoff hører med når man reiser på ferie, og vi tror en bok i setet blir en hyggelig overraskelse for mange når de skal ut og fly, sier Halvor Seim, ansvarlig for Tuifly Nordic i Norge til nettstedet.

Boken som selskapet har tenkt til å tilby alle de flygende, heter "Doras datter" og er skrevet av Synnøve Eriksen. Den er den første i en serie fra mellomkrigstidens Europa, og utgis av Schibsted forlag.

Dette er et ledd i en reklamekampanje fra forlaget, for å promotere disse nye bøkene overfor en bredere masse.

- Synnøve Eriksen solgte over en million bøker av sin forrige bokserie, "Bergfoss". Det er veldig hyggelig for oss å kunne presentere den nye bokserien for Star Tours kunder, sier forlagssjef Wenche Haugsand i Schibsted Forlagene.