Gran Canaria i bare nettoen

DinSide Reise vil hver uke fremover i vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber.

Ukens bilde:

Ukens bilde ble tatt på denne tiden av året i sanddynene på sørspissen av Gran Canaria. Mellom Maspalomas og Playa del Ingles, ligger den lille ørkenen som bygges opp av sand blåst ut på Kanariøyene av vind fra Sahara.

For de som ikke vet om det, kan en spasertur langs stranden her by på et lite sjokk. Jeg skulle selv traversere sanddynene da jeg havnet midt i den lille "nudist-campen" som befinner seg der. Jeg fikk vel kanskje det våre kolleger i Se og Hør ville kalt et lite nakensjokk.

Ikke at nakenhet er noe sjokkerende i seg selv. Det er greit for meg om du føler for å lufte pølseboden eller slenge ut wiener'n fordi du føler at fem kvadratcentimeter tøy stenger deg inne... Det var likevel den kjølige brisen som fikk meg til å undre, for vinterdager på Kanariøyene kan også være ganske kjølige selv om solen skinner.

Den stoppet nemlig ikke nudistene i sin nakenmarsj. De kledde bare på seg en t-skjorte oventil. Thats it. Så hva er egentlig denne frihetsfølelsen de snakker om? Å være helt naken, eller å få rygget kjønnsorganene ut av garasjen med en gang det byr seg en mulighet...?

Les også: Forbud mot fjelltur i nettoen

Bildet er av en nudist på vei for å treffe resten av krympelaget.

Gran Canaria i bare nettoen