Gran Canaria billigst

REISEKUPP: Stavanger er aller billigst, men også byer som Ålesund, Bergen, Trondheim og Sandefjord har vel så gode restplasspriser som Oslo.

Gran Canaria billigst

  1. Bykupp
  2. Ukens strandkupp


Beste pris på denne ukens restplassliste, er fly tur-retur Stavanger-Gran Canaria for 1.095 kroner. Med bosted inkludert, må du ut med 1.695 kroner.

Prisene er innhentet 27. januar 2006. Restplasser er ferskvare, og tilbudene kan endre seg raskt. Klikk deg inn på vårt restplassøk for ferske tilbud; denne listen oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, klikk her for å lese mer om dette.

Lanzarote. Vis mer


Strandkupp

Ukens billigste på restplasslisten, er Gran Canaria. Men også Tenerife og Lanzarote er godt representert med reisetilbud fra flere norske byer. Du kan fly til flere kanariske øyer fra Oslo, Ålesund og Stavanger for under 1.395 kroner. Vil du ha bosted inkludert, kan du få en uke på både Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria for under 2.000 kroner - og legger du en tusenlapp til, kan du få to uker på Kanariøyene.

>> Ukens strandkupp

Byferie

Vi har også sjekket bykuppene, for deg som tenner mer på shopping og kulturopplevelser, enn på sol og strand. Med avreise fra Bergen, kan du få fly og fire dager i Praha for 1.580 kroner. Fire dager i Berlin og London er også tilgjengelig, for under 1.900 kroner. Også når det gjelder bykuppene, er det god spredning på avreisested. Foruten Oslo og Bergen, er Torp, Haugesund og Trondheim med på kupplista.

>> Ukens bykupp