Goodjet

Den svenske lavprisutfordreren tilbyr enkle, men velfungerende sider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Goodjet
[Ugjyldig objekt (NAV)]
image: Goodjet

Tilbyr: Du kan velge mellom norske, svenske, engelske og franske sider. Et meget enkelt rutekart illustrerer hvor Goodjet flyr, og du finner i tillegg rutetabeller og praktisk informasjon flyplassene – som avstander, transportmuligheter med mer. Her er også en egen side med lenker til diverse nyttig for reisende; som turistinformasjon, transport, overnatting, sport, nyheter med mer.

Nettbestilling: Du begynner nettbestillingen av flybilletter hos Goodjet direkte fra den norske hovedsiden. Du kan søke etter dato eller etter laveste pris. Når du søker etter laveste pris, definerer du kun tidligste avgangsdato – og så kan du begrense søket til en høyeste pris. Bestillingstjenesten er enkel og grei å bruke, og du behøver ikke registrere deg for å få bestille billett. Har du valgt norske sider, er bestillingstjenesten også på norsk.

Funksjonalitet: E-post adressen til Goodjet er strategisk plassert rett under bestillingsverktøyet på den norske hovedsiden. Telefonnummeret til servicesenteret står også på første side, men det ligger mer gjemt mellom masse annen tekst, og kan være noe vanskelig å få øye på. Denne kontaktinformasjonen er også tilgjengelig via navigeringen i toppen av siden, men dersom man hadde kalt det noe annet enn ”servicesenter”, hadde det sikkert blitt enklere å finne.

Sidene er ellers oversiktlige og greie å bla seg rundt i.

Terningkast: 4
Enkle sider med nødvendig informasjon. Pluss for søketjenesten som er enkel og lettfattelig, og som lar deg søke etter billigste billett eller dato – alt etter hva du er ute etter.

Nettadresse: www.goodjet.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!