Godt og gratis

Det aller beste i livet er gratis.

Romantikk er gratis.

Foto: Elias Papanicolaou Foto: Elias-Papanicolaou Vis mer


Bo gratis

Gratis overnatting i sommer? Prøv for eksempel Couch Surfing. Mer enn 8.000 personer fra 127 forskjellige land har registrert seg som sofasurfere. Altså kan de tilby en gratis sofa eller annen form for fri overnatting, eller de er interessert i å finne slik overnatting selv.

Les mer: Sofasurfing
Ekstern lenke: Couch surfing

Gratis romantikk

Fancy restauranter og dyre feriesteder er ikke alltid det mest romantiske. Kyss gratis hvor som helst, eller følg den danske nettavisen Alt om Københavns (aok.dk) tips til de beste stedene å kysse i København. De beste stedene å kysse er disse, ifølge den siste kåringen: Empire Bio (Guldberggade 29, tlf.: + 45 – 3536 0036), Botanisk Have (Tlf.: + 45 – 35 32 2222), Det Kongelige Biblioteks Have og Kafe Kys (Læderstræde 7, tlf.: + 45 – 3393 8594) og Rundetaarn (ved Trinitatis kirke i Købmagergade). Du kan også legge inn 13,97 dollar, tilsvarende 88 kroner i dagens kurs hos Amazon.com, og få en av bøkene i serien Best places to kiss, eller kjøpe Kristin Vallas bok Verdens fineste. 55 romantiske reisemål fra 2004.. Den koster fra 295 kroner.

Gratis underholdning

Styr unna turistgatene, pleier mange reisende å si. DinSide anbefaler det motsatte om det er gratis gøy du vil ha. Det er på de store turistgatene en får den beste underholdningen; gjøglere, tryllekunstnere, dansere, tegnere. Gå for eksempel for Las Ramblas i Barcelona, Calle Florida i Buenos Aires eller andre typiske turistgater.

Gratis mat

Ta smaksløkene på en spennende reise under en av de mange matfestivalene som arrangeres i Norge i løpet av sommeren. Her er det muligheter for å sprade mellom bodene og sette til livs smaksprøver så det metter en sulten mage ganske bra. Det arrangeres matfestivaler i blant annet Trondheim (4. til 6. august), Bergen (9. til 11. september), Tønsberg (16. juni) og Stavanger (27. til 30. juli).

>> Gratis festivalmoro
>> Gratis attraksjoner
>> Tilbake til innledningen