Godt og billig

Her er våre fem utvalgte i kategorien godt og billig.

Oslo er vel regnet som en av verdens dyreste byer, og det er ikke lett å holde på et stramt budsjett når magen begynner å skrike. Vi har lett fram til fem restauranter som ikke bare serverer god mat, men som også gjør det billig!

Stortorvets Gjestgiveri

Ser ikke så veldig rimelig ut fra utsiden, men her får du servert skikkelig hjemmelaget husmannskost uten at det koster skjorta. Baserer seg på ’dagens rett’ prinsippet, og menyen varierer fra kjøttkaker på mandag til raspeballer på torsdag. Godt er det også!

Dagens meny får du for kr 98.

Grensen 1, tlf: 23 35 63 60.

Punjab Sweethouse har god mat til fantastisk lave priser.
Punjab Sweethouse har god mat til fantastisk lave priser. Vis mer

Punjab Tandori

Går også under kjælenavnet Punjab Sweethouse. Alltid kø, og alltid god mat. Det ser litt lurvete ut ved første øyekast, men glem fluene og still deg i kø. Her spiser du skikkelig god indisk til (nesten) indiske priser. Prøv kylling tandori, med ris, salat og nanbrød til latterlige kr 55.

Forretter fra kr 15, hovedrett fra kr 40, dessert fra kr 15.

Grønland 24, tlf: 22 17 20 86.

Ciao Ciao

Italiensk som faktisk smaker italiensk. Kanskje det har noe å gjøre med at restauranten er familiedrevet og at hele kjøkkenpersonalet kommer fra Firenze? Det smaker i hvert fall rørende godt av både bruschetta, pastaer og saltimboca her. Holder du deg til pastarettene er det middag nok. Ciao Ciao tar ikke bank- eller kredittkort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forretter fra kr 38, pasta fra kr 80, hovedretter fra kr 129, dessert fra kr 50.

Keysersgt. 4, tlf: 22 20 82 07.

Mucho Mas

Mexikansk med innslag fra California. Billig og svært så populært i små lokaler på Grünerløkka. Med kun åtte bord og ingen mulighet for reservering bør du regne med litt ventetid. Bestselgeren quesadilla er å anbefale.

Forretter fra kr 40, hovedretter fra kr 68, dessert fra kr 40.

Thorvald Meyersgt. 36, tlf: 22 37 16 09.

Krishnas Cuisine

Hører du klangen av små bjeller? Slapp av, her spiser du god, vegetarmat i rolig omgivelser midt på Majorstua. Idealistiske priser.

Spis så mye du vil av dagens retter for kr 80, lunsjversjonen går ut på akkurat det samme bortsett fra at prisen lyder kr 55 og at du da ikke får med deg suppe eller salat.

Kirkeveien 59 b, tlf: 22 60 62 50.