Gode hoteller til en anstendig pris

Selv om turistene svermer om hverandre i Roma er det fullt mulig å få et godt værelse uten å tømme halve reisekassen.

Hotellene her tilbyr dobbeltrom fra 100.000 til 200.000 lire for et dobbeltrom med bad. For en oppdatert kurs kan du sjekke vår valutakalkulator.

Campo de’ Fiori - Kjempetilbud midt i Roma. Hotellet har 27 velutstyrte, rene rom og en beundringsverdig utsikt fra en takterasse i syvende etasje uten at prisen er til å skjemmes av. Sentral plassering gir svært god valuta for pengene. Via del Biscione 6, tlf: 687 4886.

Navona - Nok et hotell med sentral beliggenhet. Navona ligger rett ved Piazza Navona og dermed bare minutters gange fra byens sentrale severdigheter. Hotellets 21 rom er svært populære så det kan lønne seg å bestille i god tid på forhånd om du ønsker å få plass. Via dei Sediari 8, tlf: 686 4203.

Jonella - Ikke helt greit å vite hva man skal si om dette hotellet. Jonella ligger midt i smørøyet ved Spansketrappen og med kun fem rom til utleie skulle man tro at dette var en luksuriøs affære. Men familien som driver stedet tar ikke ting så tungt og rommene virker ganske slitne. Til gjengjeld er rommene svært billige og med en så sentral beliggenhet er Jonella verdt å vurdere. Via della Croce 41, tlf: 679 7966.

Mari - I Termini området, som har rykte på seg for å være mindre koselig etter mørkets frembrudd. Det ligger flere hoteller for budsjettreisende i området, men Mari er det beste alternativet. Hotellet er drevet av tre kvinner som også har et annet hotell, Mari 2, rett ned i gata. Via Palestro 55, tlf: 446 2137.

Cisterna - Lite familiedrevet hotell i Trastevere. Et minutts gange fra Piazza Santa Maria in Trastevere, en av byens vakreste. Har 19 rom med bad, telefon og tv. Frokosten serveres i hagen når det er varmt nok. Via della Cisterna 8, tlf: 581 0091.