Global synstest

Verden rundt i bilder. Vi viser vei, du sier hvor dette er. Test deg selv i kunnskap om verden i bilder.

Publisert
Sist oppdatert

Fjell kan se svært karakteristiske ut, enkelte dyr finnes bare på isolerte steder i verden, og kjente byggverk får det til å ringe en bjelle hos de fleste. Vi viser deg bilder fra hele verden, du finner ut hvor det er. Ta vår visuelle verdenstest.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Ikke de mest opplagte

Populært fjell å bestige. Men hvor er det?
Populært fjell å bestige. Men hvor er det? Vis mer


Eiffeltårnet tilnærmet roper Paris så snart du ser de velkjente jernkonstruksjonene. World Trade Center utgjorde tidligere krumtappene i New Yorks berømte skyline. Klokketårnet som huser Big Ben, er sammen med Tower Bridge de mest fotograferte byggverkene i London. I denne testen har vi imidlertid ikke med de mest opplagte merkebyggene i verden. Her må du i stedet navigere mellom fjell, is, dyr, kanaler og bygater. Se etter de små hintene, les spørsmålene og gjør ditt beste. Lykke til.

Andre tester fra DinSide

Er du en danskebåtekspert?
Den store geografiteste
Meteorologisk mester
Hvor hører bunadene hjemme?


Ut på tur?

Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

  • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
  • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
  • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke, eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
  • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
  • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer