Glisebillig ferie

REISEKUPP: Reis nå! Flere hundre pakketurer til Spania og Egypt selges nå til under 2.000 kroner. Prisene starter på 895 kroner.>>> Se ukens beste reisepriser

Klar for litt sol og varme midt på vinteren?

Foto: Per Ervland
Klar for litt sol og varme midt på vinteren?

Foto: Per Ervland Vis mer

Glisebillig ferie

  1. Ukens reisekupp


I den travle førjulstiden daler reiseprisene. Det er når folk er travle på andre fronter, at reisetibyderne presser prisene ned til bunnivå. De har jo allerede kjøpt inn reiser og for dem er det bedre å sende folk avgårde billigere enn å kjøre fly med tomme seter.

Billig nå!

Denne uken er det svært rimelig å reise. I DinSides restplassoversikt finner du flybilletter til Gran Canaria helt ned i 895 kroner. Her finnes det også flere hundre tilbud på reiser til Fuerteventura, Madeira og Lanzarote, alle til godt under 2.000 kroner. Mange av tilbudene har avreise fra Ålesund, Bodø, Trondheim, Bergen og Torp. Er du mer klar for storbytur, bør du velge å reise nå. Solfaktor Pluss tilbyr firedagersturer med hotellovernatting i byer som Paris, Berlin, Glasgow og Praha, og prisene ligger mellom 1.500 og 1.800 kroner. Billigere kan det ikke bli. Leter du etter en spesiell destinasjon kan du bestille restplassvarsling på SMS.

Se prisene:
>>> Se ukens beste reisekjøp

Reis billig - alltid!

PRISTEST: Her kjøper du billigst juledram
Veien til billig ferie
11 veier til billigere ferie
VALUTARÅD: Strekk krona litt lenger
Alle billetter gratis i 2010

Glisebillig ferie

  1. Ukens reisekupp