Glimt fra årets reiselivsmesse

Lukt, smak og spiss albuene: Det er klart for årets reiselivsmesse.>> Her finner du smånytt og bildeglimt fra Reiseliv 2006

MORO: Denne gale flyvertinnen fra Iceland fikk opp temperaturen under flyselskapets presentasjon. Hun er angivelig en kjent islandsk skuespiller.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer

Glimt fra årets reiselivsmesse

  1. Glimt fra reislivsmessa

Reiseliv 2006

Har du tenkt deg på årets reiselivsmesse? (Avsluttet)
Ja(60%) 170
Nei(28%) 79
Kanskje(12%) 34
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det er over 1.000 utstillere fra mer enn 60 land på årets reislivsmesse på Lillestrøm. Blant nye utstillere finner du Japan, Korea og Filippinene. Og mens Kroatia etterhvert er en kjent traver på messen, er nabolandet Bosnia-Hercegovina med for første gang.

Det som kanskje er viktigere enn hva som er nytt, er vel hva du finner der. Her er destinasjonsselskaper fra både innland og utland; eksempelvis USA, Egypt, Oppland og Gøteborg. Her er nettreisebyråer, reiseutstyrsforretninger, charteroperatører og bussreiseselskaper. Her er mat, palmer, sang og dans. Reiseinspirasjon? Ganske sikkert, men husk: Det pleier å være trangt, så ta med en god porsjon tålmodighet.

>> Her finner du smånytt og bildeglimt fra Reiseliv 2006

Fakta:

Hvor: Norges Varemesse, Lillestrøm
Åpningstider: Fredag 13. januar fra 14 til 19, lørdag 14. januar fra 10 til 18, søndag 15. januar fra 10 til 17.
Priser: Voksne betaler 110 kroner, barn, studenter, pensjonister betaler 55 kroner og familiebillett koster 250 kroner (2 voksne + 2 barn).
Ekstern lenke: Reiseliv 2006