Gjør reisekuppene nå!

Du skal lete godt og lenge for å finne superrimelige restplasser fra Norge til Syden i juli. Men kan du vente til august, er det gode muligheter for å gjøre gode kjøp akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert
Sol og bad på Kreta for 1.595 kroner - hvis du venter til august ...<br />
<I>Foto: Karoline Brubæk
Sol og bad på Kreta for 1.595 kroner - hvis du venter til august ...
Foto: Karoline Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Mot slutten av august eller begynnelsen av september, snakker vi om en helt annen prisklasse enn den vi har i juli. Da kan du igjen snuse på ukesturer til rundt 1.500 kroner. Må du reise nå, må du regne med å punge ut i hvert fall det dobbelte.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 4. juli. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

Norske restreiser akkurat NÅ

Det er neppe noen hemmelighet at gråvær i sør fører til stort press på chartermarkedet. Dette fører selvsagt til høyere priser. Dersom du reise i juli, må du regne med å punge ut i alle fall 3.000 kroner for en ukestur med hotell – og da er utvalget stort sett begrenset til Tyrkia. En typisk sydendestinasjon som Kypros ligger nok litt høyere i pris; billigste reise vi kunne finne, kom på 3.595 for en uke.

 • Her er de beste juliprisene.
 • For deg som kan vente

  Dersom du har mulighet til å utsette sydenreisen til slutten av august eller begynnelsen på september, ser situasjonen mye lysere ut. Da er det mulig å få ukesturer til eksempelvis Kreta, Kos, Gran Canaria og Korfu for 1.595 kroner.
  Og for ikke minst: To uker på Kreta eller Korfu for 1.995 kroner.

 • Billigste norske for deg som kan vente.
 • Svenskereiser akkurat nå

  For deg som må reise i juli, kan det kanskje være aktuelt å reise fra Sverige. Prisene her er også noe presse, på grunn av den svenske ferieavviklingen, men her er også en del vennlige priser. Vi kan nevne åtte dager på Korsika for 1.911 norske kroner, eller en uke på Kypros, Kreta eller Korfu for 3.237 norske kroner.

 • Her er rimeligste svenskereiser i juli.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer