Gjør et reisekupp nå

Fly og bo billig - sjekk tilbudene.

REISEGLAD? Da bør du følge med på nettet om dagen.
REISEGLAD? Da bør du følge med på nettet om dagen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er heldigvis ikke bare i butikkene det er salg. Dersom du ennå ikke har bestemt deg for hvor turen skal gå i sommer, eller du bare har mulighet til å ta en spontantur, gjør du lurt i å lese dette.

DinSide har samlet en liten oversikt over noen av tilbudene som er akkurat nå.

Sjekk også: Her kan du holde av flybillettene i tre døgn

Rimelig overnatting

I dag tidlig startet Hotels.com sitt 72-timers salg, hvor du kan få opptil 50 prosent rabatt på utvalgte hoteller. Salget avsluttes ved midnatt 7. juli.

Noen av hotellene kan du faktisk få enda billigere. Blant annet Hotel Magenta Paris i Paris, hvor pris på enkelte rom er redusert med opptil 60 prosent.

Skal du til Barcelona? Da kan du også bo billig. Hotellet Nouvel Barcelona ligger midt i byen, og her er prisen kuttet fra 1.214 kroner til 630 kroner per natt.

Se hvor mye du sparer: Flybillettene billigst hos nettreisebyråene

Gjør et kupp hos Norwegian

Flyselskapet Norwegian lanserte kampanjen "Ukens priskupp" i uke 26, som varer helt frem til uke 32. Hver tirsdag klokken 09.00 kan du åpne opp luken, akkurat som en "adventskalender", og se hvor du kan reise billig.

Du kan nemlig fly fra 199 kroner for en vei til et utvalgt sted. Eneste du bør være obs på er at tilbudet varer kun fra tirsdag klokken 09.00 frem til onsdag klokken 23.59. Er du for sent ute, kan du alltids prøve uken etter.

    "Meget begrenset tilgang. Det må påregnes at det kan bli utsolgt for de billigste billettene på enkelte ruter i gitt periode. Flyprisen er inkludert skatter og avgifter. Det gis ikke barnerabatt, skriver Norwegian på sin hjemmeside.

Reis langt og billig med SAS

Drømmer du om en USA-ferie? Eller kanskje til Thailand? Da bør du følge med på SAS sin hjemmeside.

Akkurat nå har flyselskapet nemlig tilbud på flyreiser til New York, Bangkok og Chicago. Pris på en tur/retur-reise til New York er fra 4.599 kroner, både Bangkok- og Chicago- flybilletter kan kjøpes fra kroner 4.999.

Det er billigst å reise fra Oslo til disse storbyene. Prisen er cirka 500-800 kroner dyrere hvis du har avreise fra Bergen, Stavanger og Trondheim.

Billettene må bestilles innen søndag 10. juli, og reiseperioden er fra 14. august til 29. oktober. Reisen må være avsluttet senest 10. november 2011, ifølge SAS.

Lei av hvitvin og rødvin? Her får du drikke rosévin i skyene

Har 77 kronerssalg

Mandag 4. juli annonserte Ryanair at de legger ut én million flybilletter til 77 kroner. Disse billettene gjelder reiser på tirsdag, onsdag og torsdag i september og oktober.

Salget varer frem til torsdag 7. juli.

Billigbillettene inkluderer skatter og avgifter. Passasjerer som ønsker å slippe ekstrakostnader kan betale med MasterCard Prepaid, ta med seg håndbagasjen, sjekke inn på nettet og fly for 77 kroner på de utvalgte flyvningene, melder Ryanair i en pressemelding.

Skal du leie bil i sommer? Bilutleiefirmaet Hertz melder nemlig via Ryanair at de har opp til 25 prosent avslag på bilutleie i Europa. Tilbudet varer fem til 15. juli.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer