Gjemte sexleker i pølse

Noe spesiell smuglerplan avslørt av årvåken og bekymret kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en ansatt i en kjøttvareforretning i Mannheim sørvest i Tyskland som spolerte forsøket på å innføre to dildoer til Dubai - stappet inn i et par pølser.

Skulle til Dubai

Mannen hadde gjemt sex-hjelpemidlene i to pølser som han sa at han skulle sende til det arabiske landet. Dubai er riktignok et av de mest liberale i Midtøsten, men kvinner må gå påkledd på badestranden og alkohol er uglesett.

- Det var to latex-dildoer som så svært naturtro ut, uttalte en talsmann for politiet i Mannheim tirsdag.

Etter å ha handlet kjøtt og pølser tirsdag, returnerte mannen, som snakket gebrokkent engelsk, med to store "Schwartenmagen"-pølser. Det er en sørtysk spesialitet, en ferskvare laget fra magesekken til sauer og fylt med innmat fra svin.

«Det var to latex-dildoer som så svært naturtro ut»


Mannen spurte damen bak disken om å vakuumere pølsene og holde dem kjølige før han skulle reise til Dubai neste dag.

Slik ser Schwartenmagen-pølsene ut
Slik ser Schwartenmagen-pølsene ut Vis mer


Mørk gjenstand inni

Men den ansatte oppdaget at pølsene var blitt tyngre, og så også en mørk gjenstand inni. Dermed varslet hun straks politiet.

I frykt for terror var de raskt på pletten og undersøkte saken. Da de åpnet opp pølsene, fant de ut at mannen hadde gjemt dildoer inni dem.

- Han kunne brukt en loff i stedet. Det er ikke ulovlig her. Men jeg kan selvsagt ikke si hva tollen i Dubai synes, sier politi-talsmannen.

Mannens identitet og alder er ifølge den tyske nyhetsbyrået DPA ukjent, ettersom han ikke har kommet tilbake for å hente varene.