Gaga i Middelhavet

Det er så man kan gå helt i spinn blant Europas beste sanddyner.


Korfu, Hellas

Charterferie og grilldressfamilie på tur tenker du kanskje, men Korfu er også øya for rike og bortskjemte greske shippingarvinger og deres venninner. Nærheten til Italia gjør også sitt til at publikum her er et litt annet enn på mange andre greske øyer. Dessuten slipper man det helt brunsvidde inntrykket på Korfu, som er grønn hele året.

Las Salinas, Ibiza - Spania

Stranden også kjent som Playa Mitjorn utenfor Ibiza by, er stedet for å mingle med A-kjendiser, playboyer og partygjengen som hviler ut etter nattens strabaser i strandas nudistsone.

Nice er trendy igjen. Foto: Kristin Sørdal
Nice er trendy igjen.
Foto: Kristin Sørdal Vis mer


Blue Beach, Nice - Frankrike

Lei av rike Monaco og overfokuserte Cannes? Nice er klassikeren som er het igjen, med nye hoteller, spreke restauranter og strand midt i byen. Blue Beach er en del av Promenade des Anglais, og her finner du både pakketurister, storbyreisende og rike direktører som underholder sine toppløse venninner.

St. Tropez, Frankrike

Ethvert sladreblad med respekt for seg selv, har sommerstid minst ett kjendisbilde fra St. Tropez. Feriestedet er en nødvendighet på denne listen helt siden Roger Vadims tidlige Bardot-filmer. Nå er russiske rikinger vel så vanlig som franske babes her.

Tel Aviv, Israel

Midtøstens Miami byr både på strender for kun samme kjønn for de ortodokse - og beskjedne? - og på ville strender for homser av alle slag. Nattelivet like ved lokker unge og sprelske og israelske soldater på perm. Men neppe valget for den politisk bevisste?

Artikkelen fortsetter under annonsen

>> Les om sexy strender i USA
>> Les om sexy strender i resten av verden
>> Tilbake til innledningen