Gå i Anna Nicole Smiths fotspor

Bahamas har fått en ny turistattraksjon.

Bahamas' nye turistattraksjon heter Anna Nicole Tour. Den uformelle rundreisen er organisert av et lokalt taxifirma, og tar turister med til steder som forbindes med den avdøde playboymodellen Anna Nicole Smith.

Alt du trenger å gjøre for å være med på denne noe makabre turistopplevelsen, er å si til taxisjåføren at du vil ha en Anna Nicole Tour.

Turene inkluderer et stopp ved Doctors' Hospital i Nassau, sykehuset hvor Anna Nicoles sønn døde i fjor høst. Derretter går turen til Lakeview Memorial Gardens & Mauseoleums, hvor Anna Nicole ble begravet, så videre til Mount Horeb Baptist Church hvor begravelsesseremonien fant sted. Turen avsluttes på østenden av øya, utenfor huset der Anna Nicole Smith tilbrakte tid med advokaten sin, Howard K Stern.

Godt for turismen

Bahamas slåss mot andre øyer i Karibia om å lokke til seg flest turister. Derfor er det mange som ser på Anna Nicoles død som en slags velsignelse for turistindustrien på Bahamas.

- Vi er lei for at hun er død, men se på alle turistene!, sier professor Felix Bethel fra College of the Bahamas til Reuters.

Anna Nicole Smith døde 8 februar 2007.