Gå aldri sulten i Vegas

Fra billig til dyrt i matveien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Mat & Drikke

Du slipper å gå lenge sulten i Las Vegas, det er sikkert. I hvert eneste hotell finnes flere restauranter, og på gaten ligger McDonald's og Subway på rekke og rad klare til å gjøre deg mett for under $10. Buffet er også et populært alternativ i byen, og vår $38-investering den siste kvelden for buffeten hos Bellagio var definitivt verdt pengene, med alt fra sushi via salat og and til saftige biffstykker. Bare dessertmenyen består av over 20 forskjellige slag, og alkoholfri drikke er inkludert i prisen. Reiser du med begrenset budsjett, vil vi heller anbefale deg tre billige og én dyr middag i stedet for fire halvbillige.

image: Gå aldri sulten i Vegas


Ellers har Las Vegas restauranter for enhver smak og lommebok, og bare i nevnte Bellagio er det over 10 restauranter å velge mellom. Er sjømat tingen bør du sjekke ut Seablue på MGM Grand, som har ord på seg for å være blant de beste i byen, mens italienske fans bør besøke de "italienske" hotellene Bellagio eller Venetian, som for eksempel kan by på henholdsvis Olives og Canaletto; sistnevnte med utsikt over gondolbassenget. Er du glad i et krutpaket av et måltid, stikker du innom Treasure Islands Isla mexican kitchen & tequila bar, som serverer store, sterke retter, mens de som heller tar på seg litt staselig antrekk kan nyte fontenene på Bellagio fra den høytliggende restauranten i Eiffeltårnet tilknyttet Paris. Er du virkelig glad i utsikten, spiser du på restauranten på toppen av Stratosphere.

Sjekk også ut Burger Bar på Mandalay Place, som har en hamburger på menyen som koster $60, med trøfler, madeirasaus og kobekjøtt.

Det er nok av imponerende barer i Las Vegas. New York, New York har et par godbiter, for eksempel Nine fine irishmen, som byr på det meste av irsk øl og kultur, og Coyote Ugly, der bartenderjentene danser på bardisken og er ivrige på å skjenke shots til publikum (sjekk ut happy hour mellom seks og ni - to for en). Bar at Times Square er også et fullpakket sted hver eneste kveld, med to pianoer som står for den gode stemningen. Nevnte Mix (THEhotel) kombinerer drinken med utsikt over den sydlige delen av Stripa, og er du glad i rom, stikker du på Rumjungle i nabobygget (Mandalay Bay) og velger blant over 100 sorter.

"Taket" på Centrifuge - baren på MGM Grand med en svært rikholdig drinkmeny.
"Taket" på Centrifuge - baren på MGM Grand med en svært rikholdig drinkmeny.
Vis mer