HEMSEDAL: Mye folk, trubadurer og full trykk - det er afterski.
HEMSEDAL: Mye folk, trubadurer og full trykk - det er afterski.Vis mer

Full rulle i påsken

Påsken er mer en endeløse ferder over nakne vidder.

- Her er det bare høydepunkter i påsken, skrytes det på Geilo.

- Her er det afterski all night long, brumles det på Hemsedal.

Påskeferien er definitivt mer enn kvikk lunsj og appelsiner i hytteveggen. På de største skidestinasjonene, er det ikke langt mellom afterski-spotene, og det later til at det alltid er rom for ett etablissement til. Både Geilo og Hemsedal kan vise til nye utesteder. På Geilo har Lille Blå Bar & Café kommet til, og på Hemsedal dukket nattklubben Hemsen opp for litt siden. De største skidestinasjonene har også satt opp svære afterski-programmer som skulle tilfredstille de mange festsultne skituristene.

Afterskilandslaget

Verdens eneste i sitt slag? Norges Afterski Landslag er, i følge talsmann Tore André Fjeld, en gruppe mennesker som har skjønt hvordan en har det gøy.

- Vi drar i samlet flokk, rundt en to-tre hundre mennesker, og har det morsomt sammen, sier han til DinSide. Det hele oppstod i Trysil påsken –96. Folk fra ulike steder holdt sammen i klaner, men noen av oss tenkte at det var en god idè og slå oss sammen for å få det enda mer morsomt.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Denne påsken ligger imidlertid norgesmesterne i afterski, nede for telling.

- Vi driver på å restrukturere oss, men kommer tilbake til høsten med nye arrangementer, sier Fjeld.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Medlemskapet i Norges Afterski Landslag koster kr 350 per år.

Hot

Hva skjer i Hemsedal, Trysil, Geilo, Oppdal og Narvik denne påsken? I denne artikkelen finner du de beste afterski-partyene.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.