<i>Fotomontasje</i>
FotomontasjeVis mer

Fucking Hell

Den lille byen Fucking i Østerrike sliter med skilttyverier. Tettstedet Hell i Nord-Trøndelag har liknende problemer.

Tettstedet Fucking ligger i Østerrike, ikke langt fra Salzburg. Det er et lite sted, som teller kun 32 hus og 104 innbyggere - men på tross av den beskjedne størrelsen, er det et populært reisemål - kanskje spesielt blant engelsktalende turister. Trøbbelet er at turistene ikke er interessert i tettstedet i seg selv, men mer i stedsskiltet. Nå har byen sveiset fast skiltene og murt dem ned i betong. Den britiske avisen Telegraph skriver at den lokale politisjefen, Kommandant Schmidtberger, varsler hemmelige operasjoner for å få bukt med skilttyveriene.

- Hva planene er, har jeg ikke mulighet til å avsløre, men vi vil ikke stå og se på at Fucking-skiltene blir stjålet. Det er kanskje veldig morsomt for dere briter, men Fucking er ganske enkelt Fucking for oss. What is this big Fucking joke? Det er barnslig, sier Schmidtberger til avisen Telegraph.co.uk

Hell

I nordtrønderske Hell har man litt av det samme problemet.

- Det har blitt stjålet en god del skilter her gjennom tidene, ja. Vi har tre skilter med Hell på innfarten mot tettstedet, og jeg vil si at man ikke har vært helt ajour på strekningen i løpet av de siste ti årene - vi mangler et skilt i dag også, sier turistsjef i Stjørdal Næringsforum, Odd Petter Haukseth. Jeg har bedt vegvesenet være kreative i festeanordningene, men det har ikke skjedd ennå, fortsetter turistsjefen.

Flere pussigheter

Det finnes mange steder med pussige navn rundt i verden, i alle fall for engelsktalende. Her er noen godbiter: Intercourse i Pennsylvania, Condom i Frankrike, Climax i Colorado, Petting og Wank i Tyskland, Long Dong i Kina, Sexmoan på Fillippinene og Brown Willy i England.

>> Musa, Brøste og Knuken: Fleip eller fakta? Test deg selv i pussige norske stedsnavn

>> Klikk her for flere underholdende artikler