Den stakkars frosken valgte feil sko å gjemme seg i. Illustrasjonsbilde. Foto: Jack Horst
Den stakkars frosken valgte feil sko å gjemme seg i. Illustrasjonsbilde. Foto: Jack HorstVis mer

Frosk skapte panikk på fly

Hoppet opp i feil fang...

Det er ikke lett å si hvem som ble mest skremt da den grønne frosken dukket opp ombord charterflyet - frosken eller passasjerene.

Thomas Cook Airlines var i ferd med å transportere 221 passasjerer hjem til København fra Gambia da det brøt ut panikk i kabinen, skriver Rejseliv.dk.

Grunnen? En frosk hadde forvillet seg med i skoposen til en kvinnelig passasjer. Da hun skulle ta frem skoene, hoppet den opp i fanget hennes.

Damen ble hysterisk, og begynte å hyle høyt. Dermed hoppet den forskremte frosken videre, og en intens jakt på stakkaren begynte. Opp mot 20 passasjerer var involvert i jakten.

Senegalsk blindpassasjer

- Passasjeren hadde sist brukt skoene da hun var på utflukt til Senegal. Da hun ville ta på seg den ene skoen, spratt en stor, grønn frosk opp i fanget hennes. Herfra hoppet den elegant ned på gulvet, hvor den prøvde å gjemme seg blant passasjerenes ben, sa Torben Andersen, informationssjef i Thomas Cook Airlines til Rejseliv.dk.

Den storstilte jakten var imidlertid mislykket, og frosken, som var omtrent en knyttneve stor, gjemte seg. Men da flyet skulle mellomlande på Gran Canaria, klarte en av passasjerene å fange den med i en genser. Immigrasjonspolitiet ble tilkalt, og de tok frosken med seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dens skjebne er uviss - det er lite sannsynlig at den fikk lovlig opphold.

Les også om krokodillen som ble forvist fra flykabinen...