Thomas Schie beskuer sitt nye frimerke. Foto: Dag Erik Grøtnæs
Thomas Schie beskuer sitt nye frimerke. Foto: Dag Erik GrøtnæsVis mer

Frimerker til Rally Norway

I dag lanserte Posten sine nye frimerker. På disse figurerer kjente utøvere i motorsport. Prosjektet er et samarbeid med Rally Norway.

I forkant av Rally Norway som går av stabelen om 14 dager, lanserer Posten en helt ny frimerkeserie med motiver som handler om rally. I den anledning har de valgt å bruke Norges tre mest profilerte rallyførere som motiver på frimerkene.

Petter og Henning Solberg i sine biler sammen med Thomas Schie er plukket ut til å pryde frimerkene, som vil kun komme i et opplag på en million. Disse vil legges ut for salg 6. februar.

Under Rally Norway vil Posten selge frimerkene som blant annet samleobjekter, og for hver etappe vil du kunne få et nytt stempel som symboliserer den aktuelle etappen.

- Jeg føler meg privilegert for å komme på et slikt frimerke ettersom dette faktisk er ganske få forunt, forteller Henning Solberg entusiastisk.

- Nesten bedre enn pallplassering i verdenscupen, fleiper han mens han mottar en plansje med merkene fra direktøren for Postens Frimerketjeneste, Halvor Fasting.

Jørn Jøntvedt har hatt det kunstneriske ansvaret for prosjektet. Frimerkene er trykket på samme sted hvor eurosedlene blir trykket.

Frimerker til Rally Norway