Fri fra regn for 595!

Bor du i Stavanger kan du kjøpe deg fri fra traurig høst for kun 595 kroner. Føler du for en tur til Goa i India kan du få turen for rett i underkant av 6.000 kroner.

Fri fra regn for 595!

  1. Finn DIN reise her


I skrivende stund velter tunge skyer seg over hodene våre, som jernteppet over Europa gjorde i førti år. Forskjellen er at vi lett og billig kan fly oss vekk fra teppet og bort til gildere jaktmarker/solsenger.

Stavanger på billigsalg

For rogalendinger er det bare å kaste seg på flyet ettersom de får de aller billigste turene denne uken. Enten du bestiller hos Saga Solreiser eller Ving får tur til Gran Canaria for kun 595 kroner.

Sitter du fast i Bergen kan du glede deg over turer fra 1.395 kroner. Dette er kun fly, og turen går til Ponta Delgada, Portugal. Foruten Portugal kan bergenserne komme seg til Lanzarote for 2.498 kroner.

Jevnt over er de billigste billettene like som i Bergen. Altså fra både Trondheim og Haugesund kommer du deg sydover fra 1.395 kroner, og dette er kun fly. Da kommer du deg henholdsvis til Tenerife og Gran Canaria.

Sugen på noe eksotisk?

Dersom du er villig til å betale litt mer for ferien kan du fort komme deg til litt mer eksotiske strøk nå på høsten. Fra Oslo får du flere reiser til blant annet India, Mexico og Thailand. Vil du se elefanter i Østen kommer du deg til Goa i India med Apollo for 5.848. Oppholdet gjelder for fjorten dager. Foruten India kan du komme deg til Mexico i fjorten dager for 7.195 kroner. Destinasjonen er da Cancun som er en populær badeby og ikke minst partyby for spesielt amerikanere. På denne tiden er det også mange norske studenter i området, så bærer du det norske flagget høyt møter du sikkert "kjentfolk".

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk for eksempel her for å finne hoteller rundt i verden.