Frekt og brutalt

Det er ikke alltid lett å vite hvem du kan stole på…

Selv når du er på hotellet, og aner fred og ingen fare, kan tyvene slå til.

Pakke på døren – Cape Town

En par ankom Cape Town. De tok inn på et fint hotell, i hva som virket som ett sikkert strøk. Senere på kvelden banket det på døren, en mann kom med en pakke fra resepsjonen. Da paret åpnet, viste det seg at mannen var bevæpnet. Ransmannen holdt de to som gisler i en halvtime, mens han selv ransaket hotellrommet for verdisaker. Den traumatiske opplevelsen spolerte hele ferien for paret.

Falsk reparatør – Spania

Han sa han skulle reparere noe på soverommet...
Han sa han skulle reparere noe på soverommet... Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Et par som ferierte i Spania opplevde at en mann utga seg for å være reparatør bestilt av hotellet. Mannen skulle fikse noe inne på det ene soverommet. Det ferierende paret ante fred og ingen fare, men når mannen hadde utført ”jobben” og forsvunnet, hadde en swatch-klokke, en skinnjakke og en lommebok forsvunnet med ham. Hotellet hadde selvfølgelig aldri bestilt noen reparatør.

Balletak i den Dominikanske Republikk

En turist i den Dominikanske Republikk opplevde å bli ranet for så å bli kjørt ut og etterlatt i jungelen. Da han endelig fikk haik inn til nærmeste by, gikk han til politiet for å melde saken. Politiet var imidlertid mer opptatt av å spille domino. Dagen etter besøkte mannen en bar. Mens han sto og slappet av, kom det en dame bort og grep fatt i mannens testikler. Samtidig kom en annen person opp og stjal mannens lommebok. Den uheldige turisten merket ikke at lommeboken forsvant, før etter at damen hadde sluppet taket.

Artikkelen fortsetter under annonsen