Fransk Middelhav til lavpris

Du kan fly billig eller dyrt til franske kystperler i vår. Valget er ditt ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Nice er en gammel kjenning, men ikke lenger billigst for direktefly til fransk middelhavskyst.
Nice er en gammel kjenning, men ikke lenger billigst for direktefly til fransk middelhavskyst. Vis mer

Fransk Middelhav til lavpris

 1. Fly til fransk middelhavskyst
Esplanaden i Montpellier. Foto: © Office de Tourisme de Montpellier Foto: © Office de Tourisme de Montpellier
Esplanaden i Montpellier. Foto: © Office de Tourisme de Montpellier Foto: © Office de Tourisme de Montpellier Vis mer


Til Frankrikes middelhavskyst går det nå flere direkteforbindelser fra Norge. Velkjente Nice og nykommer Montpellier er begge aktuelle valg for reisende til den franske solkysten. Vi har sjekket prisene.

Fra 589 kroner

Vi finner tur-returpriser i prisspenn fra like under 600 kroner til mer enn 2.500 kroner. Et klart bevis på at det lønner seg å undersøke flere selskaper og byråer før du kjøper. Litt spesielt i dette tilfellet er at Norwegian kjører lavpriskampanjer til sitt nye reisemål Montpellier i april og mai. Derfor kommer denne destinasjonen langt billigere ut enn Nice i denne pristesten. Men det betyr ikke at det ikke har betydning hvor og hvordan du bestiller reisen, for også til Montpellier finner vi billetter til mer enn det dobbelte av den laveste prisen - på samme dato.

Se alle prisene i testen

Pristesten

Vi har lett etter priser hos både flyselskapene som har ruter direkte til reisemål langs Frankrikes middelhavskyst, og hos reisebyråer som tilbyr flybilletter. Prisene gjelder en voksen, tur-retur fra Norge. De fleste prisene i testen gjelder turer med utreise fra Oslo, men det er også med eksempler fra Sandefjord (Torp), Stavanger og Bergen. Vi har lett etter de billigste billettene i tiden mellom 23. og 28. april, men har også med returreiser 30. april for rutene fra Stavanger og Bergen, siden disse går med ukesintervaller.

Din mening:

Hvordan finner du flybilletter? (Avsluttet)
Leter på nett(87%) 130
Slår til på kampanjer(8%) 12
Bruker telefon(5%) 7
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.
Flamingoene er en attraksjon i våtmarkene utenfor Montpellier. Foto: © Office de Tourisme de Montpellier Foto: © Office de Tourisme de Montpellier
Flamingoene er en attraksjon i våtmarkene utenfor Montpellier. Foto: © Office de Tourisme de Montpellier Foto: © Office de Tourisme de Montpellier Vis mer


Nice

Nice er den mest kjente flyplassen for nordmenn på tur til Frankrikes middelhavskyst. Byen ligger ikke langt fra Monaco, og langs Rivieraen ligger ferieperlene på en snor.

 • Mer fra Nice og Monaco
 • Montpellier

  Montpellier ligger vest for Marseilles, ikke langt fra Middelhavskysten i området Languedoc-Roussillon. Rundt byen lokker gamle fort, kanaler, romerske byggverk og kristne pilegrimsmål på besøkende, og også selve byen kan vise frem severdig arkitektur fra middelalderen og fremover.

  Ekstern lenke:
  Turistinformasjon fra Montpellier.

 • Mer fra Frankrike
 • Se oversikten over direkteruter fra Norge til utlandet med fly.