Mangfoldig Mexico på januarsalg...<br />
<i>Foto: Jorge Tutor</I>
Mangfoldig Mexico på januarsalg...
Foto: Jorge TutorVis mer

Fra snøslaps til paradis for 1.995

Reiseoperatørene sier at det lønner seg å reise nå. I januar er det nemlig mulig å nå de fjerne drømmedestinasjonene for en billig penge. Er sol og varme det eneste du trenger, kommer du deg til Rødehavskysten for litt over tusenlappen.

Når snøslapset ligger som verst, er det billigst å reise internasjonalt. De eksotiske og spennende destinasjonene i Karibia og Sør-Amerika er lagt ut på billigsalg. Tur til Bahamas og den Dominikanske republikk får du i januar fra 3.995 kr. Agadirs prektige strender når du for den nette sum av 1.995.

Sjekk ukens beste tilbud på fjerne destinasjoner. Merk deg at det er langt enklere å reise billig fra Sverige enn fra Norge. Konkurransen blant operatørene over grensen er knallhard, og stadig finner vi supre priser fra svenske flyplasser. Nordmenn synes å ha skjønt at restreiser er tingen nå rett etter jul, og vi ser at ledige seter fyker fort avgårde. Likevel: Tiden for billige reiser er nå.

Tradisjonelt billig

Januar regnes som utenfor sesong: Det er mindre penger i omløp og mange feriert i jule- og nyttårshelgen. Restplassene er derfor ofte nede i halv pris i forhold til ordinær pris og den som har anledning til å ta ut ferie i januar sparer tusenlapper. Selv om mange nordmenn synes å ha forstått dette nå, er det godt med fine priser under et par tusenlapper.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Enkel sol og varme…

Er du fornøyd med enkel sol og varme, er tilbudet stort. Syd-Spania holder god temperatur også i januar, selv om vannet neppe innbyr til annet enn svært friske bad... For 1.195 kr kommer du deg til Malaga med svenske Fritidsresor. Haken er at flyet går fra Malmö, samt at hotell ikke er inkludert i prisen. Malaga er en populær ferieby og overnattingstilbudene er mange.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et annet knalltilbud er Egypts vestre rødehavskyst; 1.495 kr må du ut med for å komme dit. Denne turen selges også via Fritidsresor og flyet går fra Malmö. En annen reisegodsak er Sagas hoppe-på-tur til den portugisiske øya Madeira. En uke får du nå til 1.995 kr. Flyet går fra Oslo. Klikk her for billigturer til strand, sol og bading.

Alper og ski

Skientusiastene har grunn til å smile i disse dager. Det koster nemlig ikke mer enn 700 kr å komme seg til de østeriske og franske Alper. Svenske Ving frakter deg og skiene dine til Alpene fra Stockholm, men overnatting må du sørge for selv.

Ut på tur?

Lyst på et avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.