Fra den nye verden: Latinsk temperament

To av restaurantene i denne oversikten er høyt anbefalt som glitrende representanter for mat fra det latinske og karibiske Amerika.

En colombiansk cantina med latinamerikanske rytmer, eller en avslappet aften i cubanske omgivelser. Maten er uansett utsøkt og valget er ditt...

La Piragua - colombiansk kjøkken

020-7354 2843, 176 Upper Street

La Piragua: Rustikk, hjemmekoselig og latinsk.
Foto: Ragnhild Kjetland Foto: Regnhild Kjetland
La Piragua: Rustikk, hjemmekoselig og latinsk.
Foto: Ragnhild Kjetland Foto: Regnhild Kjetland Vis mer

Denne restauranten har Cantinapreg med sine rosa vegger og rustikke møbler. Den skiller seg fra mange andre restauranter på Upper Street ved å være upretensiøs og gir en hjemlig følelse.

Blant hovedrettene finner du spinatpai servert med poteter og salat, kylling kokt i kokosnøtt(!) med palmeolje og spinat, marinert lam i olivenolje, persille, koriander og hvitløk grillet på kull, og grillet sverdfisk marinert i såkalt "canyon stil."

Stemningen er avslappet med latinamerikanske rytmer i bakgrunnen. Stedet anbefales på det varmeste.

Babystoler til de minste og reduserte priser for barneporsjoner. Menyen har mange vegetarretter. Ta med hjem service for de som foretrekker det. Det anbefales å bestille bord på forhånd. Uteservering.

  • Gjennomsnittsprisen for et måltid: £10

  • Husets vin: £10-12, glass: £3

Cuba Libre - cubansk kjøkken

020-7354 9998, 72 Upper Street

Cuba Libre: Hos Castro i London.
Foto: Ragnhild Kjetland Foto: Ragnhild Kjetland
Cuba Libre: Hos Castro i London.
Foto: Ragnhild Kjetland Foto: Ragnhild Kjetland Vis mer

Fargerike duker, collage på veggene og Castrofigurer rundt om i restauranten setter et fargerikt preg på dette stedet som anbefales på det sterkeste av cubanere og andre fra Karibien.

Her kan du få kjøttretter, fiskeretter og et lite utvalg av vegetarretter. Blant hovedrettene kan du velte deg i ananas fylt med avokado og krabbe eller bacalaokaker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stemningen er sydlandsk og serveringen kan være litt påvirket av "slow time - cuba time", men latinske rytmer og dans etter middagen gjør stedet verdt et besøk.

Babystoler til de minste og reduserte priser for barneporsjoner ved forespørsel. Det anbefales å bestille bord på forhånd. Uteservering.

  • Gjennomsnittspris for middag: £11

  • Husets vin: £9, glass: £3